Изхвърлиха Виктория Капитонова заради измами (Зрителите се гневят на рускинята oт „Ергенът”, пишат писма и до СЕМ)

https://hotarena.net/laifstail/izhvarliha-viktoriia-kapitonova-zaradi-izmami HotArena.net
Изхвърлиха Виктория  Капитонова  заради измами (Зрителите се гневят на рускинята oт „Ергенът”, пишат писма и до СЕМ)

Виктория Капитонова от хитовото риалити шоу „Ергенът” е напът да изгуби завинаги главния си профил в инстаграм. След последния излъчен епизод, в който тя нарочно заля конкурентката си Александра Гърдева с вода, а после я нарече „злобна българка”, стотици зрители докладваха страницата на рускинята и сега тя е блокирана.

Капитонова се издържа основно от реклами на различни продукти в мрежата, така че ако не си възстанови инстаграма, може да остане без голяма част от доходите си. Тя имаше близо 130 000 проследователи, ала в момента е блокирана. Феновете на „Ергенът” са бесни заради наглото поведение на брюнетката и масово са се обединили да секнат инфлуенсърските й изяви. Основният й профил е бил докладван за груб език и за „скам”, което ще рече опит за измама. Става въпрос за „риатуалите за пари”, които Виктория се опитва да пробутва на наивници срещу заплащане.

Аудиторията на шоуто стигна и по-далеч в гнева си. Някои заявиха, че са пускали жалби до СЕМ заради излъчените сцени на агресия. Според тях Капитонова е преминала всякакви граница, заливайки конкурентката си с вода и обиждайки я по най-грозен начин. „Подобни кадри с насилие нямат място в тв ефира. Продуцентите и медията трябва да бъдат санкционирани!”, ядосват се зрители в интернет форумите.

Дори и да загуби работата си на инфлуенсър, Капитонова няма да остане гола и боса, защото е завъдила богат любовник. Хора от обкръжението й твърдят, че тя участвала в „Ергенът” само за да си направи реклама, а не за да се бори за сърцето на фитнес инструктора Виктор Стоянов. Свидетели многократно са засичали стройната брюнетка с мъж, който бил плешив и изглеждал доста по-възрастен от нея. Според запознати той се казва Дидо, по прякор Културиста. Говори се, че въпросният господин бил много ревнив, не разрешавал на Виктория да излиза сама и я следвал навсякъде по петите.

Междувремено стана ясно, че инстаграмът на Дениз Хайрула също е бил хакнат. Палавата туркиня е една от любимките на Виктор и нищо чудно точно тя да спечели на финала, който ще бъде излъчен този петък. Източници от кухнята на шоуто издават, че доскорошната му фаворитка Александра Гърдева сама е поискала да напусне предаването. Психоложката била дълбока обидена на Стоянов, задето не я защитил по време на скандала й с Капитонова.

Самата Виктория също стигна до финалната тройка, но по всяка вероятност няма да спечели заради изцепките си, прекалено виското самочувствие и наглото си поведение. Дори Ергенът съжали, че я е оставил да стигне до този етап на шоуто. Той публично се разкая в мрежата и поднесе своите извинения на зрителите. „Допуснах грешка, но не бях напълно осведомен какво се е случило!”, оправда се Стоянов.

 

7 Коментара

Прегледай,преди да пишеш!

преди 1 година

Стара новина.Малко ви е закъсняла статийката..:)

Коментирай

Аня

преди 1 година

Мисля,че каквото повикало ,това се обадило!Така ,че не съм толкова изненадана от реакцията на Виктория.И мисля,че съвсем умишлено се раздуха,ама се раздуха тази история с чашата.Истината е,че колкото и да не ми се искаше,Виктория превъзхождаше по всичко ,останалите участнички.Много красива,образована,истинска и пряма.Момичето има изисквания и за съжаление Виктор,не можа да ги покрие .И сега ,тя виновна за всичко.Ама аз като зрител съм на друго мнение.И никак не е мъжкарско поведението на Виктор в момента.

Коментирай

Ергенът

преди 1 година

много мило!

Коментирай

абе,

преди 1 година

Стига сте ни пробутвали злобния чувашки гризач.И двете с Дениз се изхранват с кОрварлък.Обществена тайна е че са държанки.Продукцията избира коя да е на финал.Чувашката ''победи''и получи една изкуствена роза.И това и е много за злобата и завистта която показа.Да си заминава в Чувашия да търси дъртаци да я издържат.Тук е ненужна.

Коментирай

ха ха Хо

преди 1 година

Чак сега са успели да копнат и пейснат.

Коментирай

......па

преди 1 година

Ако беше образована,щеше да работи това за което е учила и то в родната си Чувашия.Нормална външност-нищо изключително,тя не може да пробие в Русия,конкуренцията е убийствена, затова и се е домъкнала в България. Истинска е Да-подаръци,подаръци,скъпи подаръци-първото и щастие,второто е наглостта.Самата тя го каза,че го и показа.Злобата не е прямота.Тя не понася някоя друга жена да е предпочитана пред нея. Сърцето и ''разбито''от предишна връзка защото мъжа не се развел заради нея и не е зарязал двете си деца.Изключително егоистично и зло същество.Затова вън,вън....

Коментирай

Ергенът

преди 1 година

Много мило

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.