ИЗМАМА в Денсинг Старс: Кой наруши правилника в шоуто? (И кой заслужава победата)

06 Юни 2014, 13:27


Редакторска плесница

 

За нагла измама в Денсинг Старс сигнализираха зрители пред HotArena.net. Вчерашният финал и победата на Албена Денкова предизвикаха бурни разностранни реакции и разделиха феновете на два лагера – срещу шампионката и в нейна подкрепа.

 

И докато повечето се обявиха в яростна защита на Михаела Филева и негодувание срещу загубата й, се оказа, че и тя не е света вода ненапита.

 

Правилника на формата

 

Според Правилника на формата, който зрители цитират, е забранено състезанието между звезди професионалисти и любители. Т.е. избраните ВИП участници в Денсинг старс трябва да са аматьори! Както всички знаем, Албена Денкова не е такава – тя е световен шампион по фигурно пързаляне, прославила България по света като една от най-добрите в танците на леда. А да танцуваш на лед е къде-къде по-трудно от това да танцуваш с обувки на сцената.

 

Това подразни зрителите и именно поради тази причина повечето от тях смятат, че двубоят между Денкова и Михаела Филева е бил нечестен.

 

А дали е така?

 

Ако говорим за Правилника, то Михаела също не го спазва! Тук е моментът да се запитаме – доколко е аматьор Филева?! И отговорът е:

 

Михаела не е аматьор, а професионален танцьор!!

 

Оказва се, че певицата се е занимавала повече от 10 години със спортни танци! Допреди 4 години това е било ежедневие за нея, но никой не го спомена в Денсинг старс. „Спортувах латиноамерикански спортни танци над 10 години. Казвам спортувах, защото подготовката ни си е съвсем спортна, освен това посещавахме доста състезания“, призна си преди време в интервю Филева.

 

Излиза, че ако Албена е нарушила правилника, същото се отнася и за Михаела Филева. Тогава коя от двете заслужава да победи? По-добрата, разбира се. Ами – май точно това стана…

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Az
преди 9 години
0
Хора от къде толкова злоба при вас?Тя не я е направила катастрофата.Никой не е застрахован от това нещо.Да не пазе Господа и да не позволи да се намереме на мястото на Максим
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
уй
преди 9 години
-6
Това беше чисто нагласена история. Не спряха да я възхваляват Албена още от началото. Дори не се зарадва на победата,стоеше си спокойна и нищо повече.... Беше си нагласено за да й изчистят името от онзи инцидент с малоумният и пиян мъж..... Михаела заслужаваше. ...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени