Измислена фондация „Има такъв народ“ трупа пари на гърба на Слави

1387
10 Април 2021, 12:00


Фондация, присвоила си името „Има такъв народ" събира пари от името на Слави Трифонов. Измамниците искат преводи в левове и евро за подкрепа на българите у нас и в чужбина. Колко подведени досега са дали пари, за момента няма яснота.

"Нямаме нищо общо! Това е измама!",  бе категоричен заместникът на Трифонов в партията Тошко Йорданов.

"Фондации има такъв народ“ е организация за подкрепа на българите в чужбина, регистрирана съгласно законите на Република България. Ако желаете да дарите средства за нашите каузи за промяна, справедливост и достоен живот в родината, можете да го направите чрез банковите ни сметки“, пишат измамниците. За допълнителна агитация в публикациите на фондацията има снимки на Слави Трифонов, както и обидни колажи на доскорошните управляващи с коментари за незавидното състояние на пенсионерите и снимки на инвалиди, редом до усмихнати политици. Страницата за допълнителна достоверност публикува и мобилен телефон за връзка, но няма нито една разписка за предадено от някого дарение.

От „Има такъв народ“ бяха категорични, че не стоят зад подобни платформи. „Разбира се, че нямаме нищо общо с това. Не сме ние и не знаем кои са тези измамници“, възмутено коментира пред "България Днес" Тошко Йорданов.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди 2 месеца
0
Чалгаропитеците са лесно манипулируеми.Те направиха богати и осигуряват охолен живот на кръчмаро-ориенталските певачи.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени