Изненада: Папи Ханс ухажва дъщерята на Азис

01 Януари 2022, 15:00


Поетът Константин Трендафилов, който се прочу с музикалното си алтер его Папи Ханс, бе хванат в крачка да ухажва дъщерята на кралят на поп-фолка Азис.

Не става въпрос обаче за реални любовни отношения с неговата щерка, а за романтичната драма, развиваща се в клипа към най-новата му шеста подред песен под надслова Samara от неговия „албум-сериал“. В смелата колаборация на двамата изпълнители Папи Ханс разчупва характерния си ексцентричен поп през призмата на индийските ритми, а Азис допринася с разпознаваемите си вокали, за да се получи завладяваща мелодия и може би един от най-забавни и оригинални проекти на певеца до този момент.

Tъй като обаче парчетата на Трендафилов са част от по-големия му концептуален проект за албум-сериал, те са и своеобразни епизоди. За тях от особена важност е видеоклипът, който тук изобразява типична индийска мелодрама ала Боливуд. Любовните отношения между героя на Ханс и дъщерята на Азис – Самара, се завързват именно във видеото-епизод, само че не особено сполучливо, тъй като бащата не е най-големият фен на ухажора й.

„Вчера се катерих по балкона ти, Самара. Роза ти откраднах от градината, Самара. Само не избягах на баща ти от шамара“, пее Папи за смехотворните си опити да открадне целувка от любимата си, която е негова половинка и в реалния живот. Наред с музиката, цялата сценография благоприятства наистина да се пренесем в някоя индийска сапунка, а забавните физиономии на Сара Драгулева – Самара, са просто безценни.

Веднага след пускането на парчето в YоuTube, то бе посрещнато от феновете с множество одобрителни реакции и се нареди на девето място в класацията с набиращи популярност песни у нас. “Стоя и гледам в точка след края на клипа/песента... И се чудя както по дяволите гледах току-що... Дали е гениално - човек... надминал си себе си, заклевам се! Дали ще я слушам отново - повярвай ми нонстоп в следващите дни.”, гласи един от отзивите, а друг фен шеговито отбеляза: „Нямам търпение да излезе книгата, за да успея да намеря връзката между песните в албума“.

Самият Папи пък публикува като коментар част от историята около записването на песента, която всъщност е вторият му дует с Азис след „Тясно" от миналата година.

„За пръв път я пуснах на Азис в колата. Отивахме да обядваме. Още работехме по "Тясно". Той изкрещя от задната седалка: "Копеленце, ти си гениален! Тази песен е убийство!". Далеч не съм гениален, и надявам се никой да не пострада от нея, но тази песен е сред най-експерименталните и жестоки неща, които съм правил. Нещо като нищо друго. Надявам се да ви хване за гушите и за ханша така както нас двамата ни хвана. Искам да изпратим 2021 с нещо забавно и позитивно. Наздраве, маняци.“, написа той в YouTube.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени