Изпълнителят на Радка Пиратка: Тя си стои вкъщи и не излиза! (Кръст от Йерусалим пази Тошко Тодоров)

592
08 Април 2020, 12:25


"Радка Пиратка си стои вкъщи и не излиза навън. Точно каквито са препоръките на щаба", с усмивка обяви изпълнителят на легендарната песен Тошко Тодоров, узна HotArena.


Той вече близо месец е в изолация, тъй като заведението във Велико Търново, в което имаше изяви, е затворено. В тези трудни времена рой се осланя на силната си вяра в Бог и разсъждава как злините са ни се стоварили върху главите. "Изходът от кризата не е хората да са уплашени от смъртта. Библията казва, че трябва да се благославяме един друг, за да можем да живеем в любов", споделя чалга легендата.


Тошко е взел мерки, за да се предпази от коронавируса. Вкъщи той има голям кръст с разпнатия Христос, който е донесен от Йерусалим от негов приятел. И се моли на него. Преди време изпълнителят имаше финансови трудности, но след много работа и дисциплина успя да си стъпи на краката. Сегашната ситуация без работа може отново да му причини главоболия. 


"90-те години на миналия век бяха хубави времена, защото се работеше всяка вечер. Купонджийски временаИмаше завъртане на пари по джобовете на хората и нещата бяха тръгнали на оправяне. Но тарикатите решиха да го развалят и всичко тръгна надолъ. Затова никога няма да се оправим в България", убеден е певецът, пише България днес. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени