Изтъркан номер: Азис и Меди се изпокараха наужким, за да забележат новата им песен

31 Юли 2022, 13:36


Изпокараха се наужким кой е по-добър певец, преди премиерата на „Пистолет”, а всъщност се обичат като братя

 

„Разбира се, че аз”, отвърна Меди преди дни на въпрос на фенове в социалните мрежи кой кого би надпял, ако направи дует с Азис. „Само в мечтите ти, моето момче”, контрира го Краля на попфолка, който явно следеше отговорите на колегата си. После пък допълни: „Вие мислите ли, че това момченце е пораснало толкова, че да има дует с Азис?”.

 

А какви са отношенията му с Меди? „Нямам такива”, отвърна Костинбродският славей. Задочният спор между изпълнителите продължи в този стил. Разправията им изглеждаше, сътворена сякаш да надскочи скандала между Кичка Бодурова и Панайот Панайотов, малко преди премиерата на песента си „Пистолет”. И, съвсем очаквано, оказа се, че скарването им наистина е на шега, само и само да развеселят феновете. Вероятно не и с цел реклама, макар че имаше и този ефект, защото само за часове клипът на Азис и Меди „Пистолет” вече имаше в Youtube над 900 000 гледания, което безспорно си е рекорд.

„За мен беше огромно удоволствие да работя с Меди! Той е свръхталантлив, умен и сензитивен! Талант огромен и човек, когото имам за свой брат”, сподели Азис при представянето на песента, а колегата му изтъкна вълнението си и благодари, че е приел поканата му. „Ти си велик артист и удоволствието е мое!”, каза Меди. Кралят на попфолка не спря със суперлативите за колегата си, като изтъкна, че е било страхотно изживяване да работят заедно: „Един млад артист с огромен талант и харизма! Той наистина е звезда, която свети със свой собствен блясък! България има нужда от музиканти като теб, брате мой!”.

Така стана ясно, че скандалът им всъщност е наужким. Феновете им не се и съмняваха, защото двамата са добри приятели вече от доста време. Всъщност, именно Азис дал кураж на Меди да стартира музикалната си кариера сам, без голяма продуцентска фирма зад гърба си. „Момче, трябват ти хубави записи и Youtube канал”, казал му Кралят на попфолка, когато Меди го попитал какви стъпки да предприеме, за да успее. Следвайки ценните съвети на Азис, Меди много бързо се наложи сред големите имена в бранша, като този юни подгряваше публиката на концерта на балканската звезда Цеца Величкович във Варна.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени