Жалка картинка: Денди тръгна за бира бос в студа

12 Декември 2021, 10:00


Любомир Милчев – Денди е гъзар дори и на минусови температури. Онзи ден той отиде да си купи бира, обул мокасини на бос крак. Времето тогава беше толкова зимно, че глезените на ексцентрика чак посиняха от студ. Всички други хора наоколо носеха ботуши и кубинки.

Продавачката и клиентите на павилиона за алкохол Дендю шашна не само с голите си нозе, но и с палтото си. Той бе навлякъл на нежните си плещи си шикозен леопардов кожух, който хващаше окото отдалече. На гърдите и пръстите му пък блещукаха традиционните му сребърни бижута дрънкулки.

Милчев винаги се облича екстравагантно, даже когато трябва да отиде само до кофата за боклук, за да изхвърли натрупалите се в дома му празни бирени бутилки. Той никога през живота си не е носил грейка, анцунг или друга по-обикновена дреха – всичките му тоалети са като извадени от гардероба на някой театър. За всяко свое излизане на улицата авторът на книгата „София – енигма стигма” губи минимум по един час в приготовления.

За никого не е тайна, че повече от екстравагантните одежди Дендю обича само светлото пиво. Той консумира огромно количество бира на ден и често е засичан с кенче в ръка и премрежен поглед по столичните тротоари. Според запознати, Денди от години има проблеми с алкохола и това е причината да бъде натирен от половинката си още преди 5 години.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха
преди месец
0
Но сте публикували снимка на която е с чорапи.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени