Жана Бергендорф отново посегна към белото, певицата и гаджето й не излизат с дни от вкъщи

01 Януари 2018, 14:00


Популярната певица Жана Бергендорф така и не можа да се откаже от тежкия порок - дрогата, макар че прави няколко опита и в продължение на седмици успяваше да остане чиста. Близки до ексцентричната изпълнвителка споделят пред „Уикенсд”, че тя отово е посегнала към наркотиците.

Единственият човек, който я изтърпявал, бил кубинският танцьор Леандер Франсиско Янес, когото приятелите наричали Лео. Младият мъж също имал слабост към наркотиците, но се стараел да поддържа форма. Когато виждал, че любимата му жена е в криза, гледал да е чист, за да й помага да не стигне до някаква крайност. Прибирал я вкъщи, слагал я да спи и дори й готвел нещо топло, издават негови познати.

„Двамата се събираха и разделяха десетки пъти. Но любовта им сякаш е обсебваща. Живеят отделно няколко дни, после почват да се търсят. Карат се, обиждат се, но си прощават. Лео не може без Жана, която е движещата фигура във двойката. Тя има участия, а той ходи с нея за подкрепа. Когато изпадне в криза, тя му влиза в положение и започва да го обгрижва. Като жена е много добра и вярна приятелка. Лошото е, че не може да победи порока, макар че продължава да прави опити.

Консултирала се е дори със специалисти, правени са й програми за изчистване. За приятелите им е ясно – не се ли обадят ден-два, значи отново са „зациклили” и си седят вкъщи. Почват да звънят, като се пооправят. Не се покриват нарочно, явно искат да са сами, за да могат да се отдадат на наркотиците необезпокоявани”, разкриват запознати на скандалната двойка.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Haha
преди 5 години
0
Tazi izpada w kriza kogato dalgokurestijat negar ne ja chuka redowno..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мерси за информацията
преди 5 години
0
Каква идилия. Направо трогателно.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени