Жана Бергендорф пропя за... праскови

08 Юли 2022, 13:00


Талантливата Жана Бергендорф се завръща на сцената с песента "Крадецът на праскови", която ще изпее на песенния конкурс "Бургас и морето", който ще се състои на 28 юли в морския град.

"Песента е по текст на Джина Дундова, музика на Димитър Гетов и аранжимент на Димитър Гетов. Ако ви хареса, гласувайте онлайн", съобщи Жана, която засега е на първо място сред 12-те песни, класирали се за финала. Останалите участници са: Илия Ангелов, Владо Димов, Вили Рай, Фиген Шенол, Лина По, Дани Илиева и Емин Ал-Джунейд, Нели Гергова, Дишо и Иван, група "Фанданго", Богдан Томов, Християна Лоизу и Дани Левън.

 

"Спрях с дрогата. Не е лесен този процес при мен и се надявам да успея да удържа. Най-големият ми стимул е моят син Лео, заради който се държа и правя всичко, което обичам - това ме стимулира". Това каза само преди два месеца талантливата Жана, която по Нова година излезе от клиниката, в която се лекуваше след употреба на упойващи вещества.

 

От известно време тя работи с Иван Иванов-Айвън, който й е продуцент и осигурява различни нейни участия. "Изпратили сме песен на Жана и в азиатски конкурс", потвърди Айвън, който в момента осигурява участия на певицата.

 

Айвън е убеден в огромното въздействие на певицата върху публиката. "Жана има желязна воля и за това, че опитва на сто процента да се бори със зависимостта, е достойна за уважение. Дано успее, защото както знаем, битката със зависимостите е постоянна, цял живот", казва импресариото.

 

"Смятам, че всеки човек на този свят има права. Моето е да работя, да изкарвам пари за детето ми. Никой няма право да ми го забранява", категорична е Жана, без да коментира хората, които се отдръпнаха от нея заради проблемите й.

 

В момента тя продължава да работи по новата си книга, която ще е в съавторство с Калин Терзийски.

 

"Да, пишем я книгата за нейния бурен и динамичен живот. Все пак с нея имаме нещо общо, аз освен писател съм и психиатър, с много неща мога да съм й полезен", каза пред вестника Терзийски.

 

Лео, момченцето на певицата, вече е ваканция и е с майка си. Докато е на училище, той бе под грижите на баща си Стефан, с когото певицата е разделена от години, писа "България Днес".

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени