Жана Бергендорф: Спрях с белото, надявам се да удържа!

11 Май 2022, 11:05


"Спрях дрогата! Не е лесен този процес при мен и се надявам да успея да удържа. Най-големият ми стимул е моят син Лео, заради когото се държа и правя всичко, което обичам - това ме стимулира."

Това казва Жана Бергендорф, която ударно се завръща, след като по Нова година излезе от клиниката, в която се лекуваше след употреба на упойващи вещества. Певицата ще участва в автомобилното състезание „Луда надпревара“,  в което ще е авто гладиатор в Костинброд.  Жана се хвали, че има нови песни и други участия.

„Господ е с мен и аз ще успее във всяко свое начинание. Ще се преборя с всяка своя битка. В България се лекувам, тук има добри професионалисти и психиатри. Длъжна съм да направя така, че всичко да бъде овладяно на 100%“, споделя певицата, цитирана от „България Днес“.

От известно време тя работи с Иван Иванов - Айвън, който е неин продуцент и й осигурява различни участия. "Изпратили сме песен на Жана в азиатски конкурс, тя ще участва и в „Бургас и морето“, потвърди Айвън.  Продуцентът е свидетел на огромното въздействие на певицата върху публиката.

„Пее така, че хората изпадат в хипнотични състояния. Докато е на участие, съм виждал както чужденците я слушат със сълзи на очи, настръхнали. А китайци я молиха да участва в техния „Х фактор“, за да го спечели", разкрива импресариото.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Истината
преди 5 дни
0
Да разбираме ли , че досега , когато е казвала че е спряла, не е била ? Иначе успех. Но стига лъжи, Жана !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени