Жана Бергендорф тъне в нищета, търси си печалбата от фалиралата Национална лотария от Черепа

5195
20 Август 2020, 12:00


Жана Бергендорф тъне в нищета, след като така и не получи цялата сума от „спечелените“ 250 000 лв. от фалиралата Национална лотария.

Оказа се, че гласовитата подвижна проблематика е получила само първоначален транш от 50 хиляди лева, с които погасила стари задължения към кредитори, дилъри, платила обучението в престижен колеж на приятелка и направила песен и така дребната сума била набързо прахосана.

След това, Жана започнала да иска пари от приятели
и познати с увещанието, че скоро ще има превод и ще се разплати. Уви, излъганите хора осъзнали, че превод няма да има, след като тя бързо спряла да вдига телефона си.

Попарените решили да се саморазправят, но когато отишли в боксониерата ѝ в Пазарджик, установили, че от нея няма "ни вест, ни кост"!  Преместилата се временно на морето Бергендорф, заработвала в нискобюджетен пиано бар, като пеела срещу скромен хонорар за да изплаща заемите си към приятели.

Ексфакторката, разказвала на познати, как ще съди Васил Божков за финансова измама. Зли езици твърдят, че има тайна фейсбук група от излъгани печелбари, които ще търсят правата си от далаверата на десетилетието в Страсбург.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Зависима ли е наистина?
Преди 1 година
0
Нали пишат, че била наркоманка.....Тотал щета е. И така изглежда...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
блЯк
Преди 1 година
0
Гнусна смъркачка...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Светла
Преди 1 година
0
" Дребната сума от 50 000 лв. била прахосана ?! за заеми, дилъри , кредитори "... От тази статия става ясно , че Жана и 50 милиона да има пак ще ги прахоса . Да се самосезират от Закрила на детето , а Жанчето да се лекува , за да е разумна и отговорна майка .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени