Жанета Осипова се изживява като самарянка: Мястото ми е на „фронта“!

1492
13 Ноември 2020, 10:07


Мис Плеймейт Жанета Осипова отново ще бъде доброволец към БЧК. Плеймейтката прекъсна за кратко работата си там -  първо заради участието си във „Фермата“, а в момента е на почивка в Турция, научи HotArena.

След завръщането си от южната ни съседка Осипова ще се върне към помагането. "Отново ще бъдат доброволец, не съм се отказала от тези добри инициативи. Дали е по време на пандемия или не, това е нещо, което осмисля дните ми", обяснява пред „България Днес“ Осипова.

Жанета бе една от първите популярни личности, които се включиха в инициативата. По време на локдауна в България плеймейтката избра не да си затвори в дома си, а да помага. "Надявам се повече хора да последват примера ми и да се включат в подобни инициативи", споделя красавицата. Мис Плеймейт много иска да е на първа линия в борбата срещу К-19, ала няма медицинско образование и затова не може да помага в болница.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
преди 5 месеца
0
Положението с К-19 е сериозно,но е под контрол. Осипова,на фронтовата линия е горещо,но професионалисти,калени бойци и генерали се бият достойно!! Не дай Боже плейлейка в поход за пиар акция да търси щаба.Не битката,а войната губим!! Стой си на входа на БЧК,посрещай,изпращай ,а фронта споменавай за да се похвалиш.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
/////
преди 5 месеца
0
Тя има ли изобщо някакво образование ? А за санитарка в болница не се изисква медицинско такова.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени