Жаси от Сделка или не стана доктор по икономика

2464
20 Август 2021, 15:27


Сексапилната асистентка от предаването „Сделка или не“ Жасмина Тошкова, която сега носи фамилията на мъжа си Маджид, заряза кариерата си на тв водеща и модел, за да се посвети на наследниците си и следването, защото вече е дипломиран доктор по икономика, узна HotArena.

 

Докато е бременна с трите си деца – две момичета и едно момче, които се раждат през 2014, 2015 и 2016 година, Жаси пише и успешно защитава докторантура. В този период тя изтрива всички социални мрежи и живее в безсънен режим. Намира време само да тренира и още на втория месец  след ражданията е с плочки на корема.

 

Сега, като се връща назад, тя дори се чуди как е издържала, защото с дни не излизала от вкъщи, не се сещала и да яде, погълната от учебниците и пишейки докторантурата си. Малцина могат да го повярват, защото на пръв поглед блондинката прилича по-скоро на празноглава кукла. Тя обаче обяснява академичната си кариера с традициите в семейството си. Баща й е професор по инженерни дисциплини, а сестра й – доктор в областта на маркетинга.

 

„Още от малки родителите ни са кодирали в съзнанието ни, че трябва да се учи и е добре да бъдем отличнички. В противен случай какво ли? Ще метем улиците – така ни „заплашваше“ мама“, споделя Жаси.

 

Баща й пък втълпява на дъщерите си, че да защитят докторантура е нещо съвсем естествено, задължително и нормално. Той винаги се отнася снизходително към жени, които се грижат само за външния си вид, а не полагат никакво усилие да развиват най-горната част на тялото си. Още от малки той възпитава и двете си дъщери като войници и дори не им дава да си продупчат ушите като ученички. И двете работят още от тийнейджърки, като Жасмина си изкарва дневни по време на лятната ваканция на 14 години в галерия в родния си град Бургас, пише България днес.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Биби
преди месец
0
С баща професор и утъпкани пътеки лесно става, въпреки голямото четене
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
11
преди месец
-1
Спрете се с това безсмислено плюене по български на всичко нормално, добро, красиво и умно. Замислете се, че всичко иска големи, големи жертви. И красотата, и ученето и всичко останало. Заради такива неадекватни хора като Вас 2 милиона българи са вече извън страната-освен неадекватното управление. Момичето отглежда 3 деца, е разпознаваема и защитава доктурантура...е на Вас ви е малко-прекрасно......надминете я ......стига с това избиване на комплекси и оправадаване на мързел....наясно ли сте каква катастрофа е преживяла...дали това я е спряло от нещо или е изпуснала живота си от контрол или оттогава насам има 3 деца плюс доктурантура. Ама на всички ни е тежко в определени моменти....всички изивяваме еднакви трудности приблизително...просто силните продължават , а слабите не продължават и за да компенсират в психиката си чувството за слабост -трябва да се оправдават публично с коментари. Ми не -не са техните-маса народ деца на професори-не искат да учат. Момичето е красиво, с характер и..
Зара
преди месец
0
Тази платена статия я писахме скоро за зъблата Жасмина
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени