Желаят смъртта на участник в „Игри на волята“

1389
13 Ноември 2021, 12:19


Фенове на „Игри на волята“ пожелаха смъртта на един от участниците. Става дума за Борис от племето на „Приключенците“, узна HotArena.

Юрисконсултът разкри съобщенията, които е получил. "Желаят ми смъртта, както и на мои близки. Имам правото да разкрия това. Такива неща не бих пожелал и най-големия си враг", казва Борис, който е вписан в книгата с рекордите на Гинес за най-много набирания за една минута с тежести.

Причината за смъртните закани към Борис е неговото поведение в един от епизодите на шоуто. По време на битка между племената Налбантов крещеше яростно и използва няколко епитета, които не са се харесали на феновете на предаването.

"Това е спортна злоба. Не съм искал да обидя никого. Нормално е да викам и да се разпаля. Кадрите от предаването не са показани така, както е точно. Други  също подвикваха, но това е нормално", казва Борис, цитиран от „България Днес“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
kaun
преди 3 седмици
-4
ми като си боклук ще те кълнят хората в началото на играта много хора и Аз включително ти симпатизирахме а сега си НАЙ ПРОТИВНИЯ УЧАСТНИК И ПОНЕ АЗ НЕ МОГА ДА ТЕ ГЛЕДАМ ТОЛКОВА ЗЛОБЕН СИ И ДРЕБНА ДУШИЦА ЧАК НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hhhhhhhh
преди 3 седмици
0
Спортната злоба не бива да се бърка с ниската интелигентност и липса на възпитание. Много молим! А иначе - смърт за всички, то е ясно. Само курвите да живеят. НиЛо-то президент!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди 3 седмици
0
Да публикува съобщенията иначе става ...една жена в трамвая каза...Иначе грозно се държи понякога и това не е само спорта злоба.На играта в която беше поддържник на Валентин когато ги свалиха с Неделчо на земята защото продукцията видя някакви драсканици на дървеното скеле от него каза...яжте ми...пауза.И това ли е ''спортна''злоба?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени