Железен режим! Ромина Тасевска на бокс всеки ден

19 Август 2022, 16:00


Всеки ден ходи на тренировки по бокс Мис България Ромина Андонова, разкрива тя пред Телеграф. Сутрин става в 5.30, подготвя децата за училище и градина, прави им сандвичи лично вкъщи, кара ги и работният ден за нея започва в 8.30 ч.

Не пропуска спорта и всеки ден е на бокс. Със завръщането си в България се записва да учи магистратура – биобизнес. „Дори ходех с децата на изпити, когато нямаше кой да ги гледа, купувах им солети и ги слагах на някой последен чин в залата, докато си направя теста“, с усмивка разказва миската.

 

Най-важното за нея е да успее да направи от децата си добри хора. „Старая се винаги да съм наблизо, ако нещо им се случи, да мога да реагирам, но много искам да ги науча да се обичат и да обичат себе си и да знаят, че няма нищо лесно. Да не се отказват при първата трудност, защото всъщност трудностите и съпротивата е изключително важна, това означава, че са на правилен път“, казва тя.

Най-сладките неща в живота на Ромина са 4 и се казват Дария, Давид, Антонио, Дарко. Последните години от живота й са посветени на децата, но това не й е тежало, разказва, че и трите й бременности са били сравнително леки, но си спомня с втоата си как е трябвало да носи на ръце Дария, която тогава е била съвсем мъничка и е искала своето внимание.

 

По това време семейството вече живее в Тайланд, а температурите са били адски. Там са родени и двете й деца – Давид и Антонио, а Дария в Израел.

Сега щастливото семейство е в България, Ромина разказва, че понякога й липсва лудницата в Тайланд, милите хора, човека с количката, който предлага всякакви плодове по улицата, но  в България се чувстват прекрасно.    
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Свтлана В
преди месец
0
С тая педерастка прическа Дарко все едно чука мъж
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
джейк
преди месец
0
на кой му дреме?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени