Железните бракове на звездите: Тони с най-дълъг стаж от попфолка, Мими Иванова и Хранова първи в естрадата и още…

31 Юли 2021, 13:51


В днешно време е изключително трудно да срещнеш любовта, още по-непосилно е да я запазиш.   Да останеш верен и да съхраниш семейството се оказа още по-трудна задача  за родните знаменитости, които са подложени на непрекъснати свалки ухажвания от страна на противоположния пол, пише Телеграф.

Естрададжиите се оказват с най-дългите бракове. Пример за такъв брак са Развигор Попов и Мими Иванова. Той признава, че буквално си е отмъкнал Мими от негов познат поляк.

„Бракът ни е вече 30 и кусур години, но не ги забелязваме някак си. И двамата сме имали много щастлив и хубав първи брак с тази разлика, че аз имах и син. Тя нямаше деца, защото беше само година и половина бракувана. Но нейният съпруг беше един голям мой приятел - поляк. Тогава в Полша група номер едно беше "НоТоЦо" и Юрек Рибински, съпругът на Мими, им беше басист и пееше. Мими също правеше много концерти с "НоТоЦо", от него й остана фамилното име Мими Рибинска.

Ние тогава имахме големи проблеми, защото аз също имах брак. Ние дълго време работихме с Мими в нашия оркестър "Стакато" - тя беше солистка. Юрек пътуваше често с нас, станахме приятели. И ние гостувахме често на тях, въобще "НоТоЦо" и "Стакато" се бяхме побратимили покрай Мими и Юрек. В един момент обаче се наложи да пътуваме само "Стакато" със своите солисти в бившия Съветски съюз на турне за три месеца. Турнето беше много скучно - от хотела в залата, от залата - в хотела. В бившия Съветски съюз нямаше кой знае какви забавления, няма къде да се отиде. И просто групата ни стана като едно семейство. И толкова се сближихме, че завъртяхме любов“, казва Развигор.

Колежката й Маргарита Хранова пък се омъжила тайно от родителите си, тъй като не приемали, че половинката й Кирил Бойчев е разведен с дете. Хранова била едва на 22, когато се влюбила в Бойчев, след като се запознали в киноцентъра. Двамата имат синове и трима внуци.

Катя и Здравко или дует Ритон са заедно повече от четири десетилетия. Историята им води началото си отпреди 1975 година, когато двамата са първокурсници в музикалната академия, където се запознават. Първоначално са само приятели, но стават все по-близки. Седят на една банка и започват да си помагат в ученето. Неусетно приятелството прераства в любов. Другият  дует пренесъл емоцията от сцената в личен план са Дони и Нети. Вече над 20 години двамата са семейство и отглежда дъщеря си Лилия.

В попфолка с най-голям стаж е бракът на Тони Стораро. Около 30 години двамата с Валя са заедно и в добро, и в лошо. Любовта между двамата пламва когато Тони едва 18-годишен. Към днешна дата имат двама синове също, певци - Фики и Емрах, както и едно внуче. До броени дни се очаква на бял свят да се появи и тяхната внучка, която ще е първото момиче в рода Стораро.

Непрестанно свързван с различни дами е колегата му Константин, който обаче демонстрира любовта към жена си Надя. Двамата са родители на две деца – син и дъщеря. Коцето и Надя се запознават още докато певеца има връзка с колежката си Райна, а хубавото Наде е ученичка. След раздяла с Райна изпълнителят официално обявява отношенията си с настоящата съпруга.  Злите езици не им даваха повече от година заедно. От жените с най дълга връзка е Галена, която роди двама синове на бизнесмена Галин.

Бившият футболист Наско Сираков и половинката му председателя на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева тази година празнуват 38 години съвместен живот. Колегата му Христо Стоичков също вече е дядо и е категоричен, че по-голямо щастие не е изпитвал. Той среща жена си Марина когато вече е звезда, но пък на свой ред Тя изобщо не била чувала името му. Любовта между двамата пламва от пръв поглед.

Рекордьори в браковете си още са Емо Костадинов, Стилиян Петров и Даниел Боримиров. От по-опитните си колеги взимат пример Бербатов,  Ивелин Попов.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени