Жената на Джизъса гушна друг

https://hotarena.net/az-jenata/jenata-na-djizasa-gushna-drug HotArena.net
Жената на Джизъса гушна друг

Половинката на футболиста Благой Георгиев – Полина, гушна друг, пише Телеграф. Брюнетката шокира феновете си в мрежата, след като качи снимка, на която позира с младо момче. На снимката хубавецът, гол до кръста, е прегърнал Поли, която се е отпуснала в обятията му. Под кадъра тя определи снимката като топ за двойка.

Това, разбира се, провокира любопитството на феновете, които не пропуснаха да я попитат дали момчето е новия мъж до нея. Хубавицата не отговори на въпросите и остави всички да гадаят. Разбира се, имаше и такива, които я поздравиха за правилния избор, тъй като момчето е на нейната възраст за разлика от Благой.     

9 Коментара

Джаки

преди 1 година

Момчето се казва Симон Кочев,уникално красиво,и свястно.Работи като модел,а това е от рекламна кампания.Никаква двойка не са,той не си пада по такива ”парцаля”

Коментирай

Уили

преди 1 година

Момчето е много красиво, което е рядко у нас, а тази почерня и загрозява снимката. Неприятна женица, глупава попаднала за кратко където не трябва.

Коментирай

ха ха

преди 1 година

И тази Блажкова грозница се пробва да е вървежна,ама друг път.

Коментирай

Буби

преди 1 година

Момчето е сладко, но отдалеч личи че е гей. За Полина ми е жал, защото Благо очевидно не й се отразява добре - изключително погрозня от интервенции, почерня и съвсем заприлича на вулгарна циганка. Преди беше симпатично, нормално, естествено момиче, което щеше да разцъфти още повече с годините. Но сега, уви, ще става все по-лошо, защото до това водят интервенциите на тази ранна възраст. Благо направо я съсипа. Но явно тя е доста глупава и сама си е виновна.

Коментирай

ха ха Хо

преди 1 година

Заприличала е на перачката му на гащи в Сървайвър.

Коментирай

Lina

преди 1 година

Тая сега покрай Блажко стана вървежна, като я зареже интересно какво ще прави. Поне има малко акъл явно, защото още не е забременяла, но пък тунинга върви…с цялата тази вулгарна визия гласа на мики маус/покемон кърти

Коментирай

Е много ясно

преди 1 година

Тя като е видяла Благо в натурален вид в Сървайвър на какво прилича и е избягала с първия срещнат нейн набор.

Коментирай

Ману

преди 1 година

Божееее и тази стана поредния звяр ..между Моника Николета и Татяна ...

Коментирай

Тапанарка

преди 11 месеца

Богаташка глезла, поредна, ем тъпа, вм тунинговано-геозна.Отегчула го е до смърт, даже и парите ѝ не са го спрели.А кой щв я докосне тая, слвд като Благо я е лигавил, рушил, ачкал, плюнчил, целувал с гадната му уста, дето е ял пичката на всяка софиисйа мастия-Златки, Матки, Куни, Лиляни, Емануелии всякакви подобни знайни и незнайни шантонврки.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.