Жената на Ицко Финци напусна работа

1654
07 Февруари 2019, 10:37Съпругата на Ицко Финци напусна работа в НБУ в София, където преподаваше и се премести във Варна. Хубавата Лиза е избрала да живее със семейството си край морето, а музикантът неуморно работи, за да издържа и нея и дъщеря им, научи HotArena.


40-годишната преподавателка по кино, реклама и шоубизнес няма да се връща в университета, след края на майчинството си. Вместо това предпочита да дава частни уроци през творчеството обединение „Филизи”,в което е в съдружие със съпруга си и Анна Стефанова, сценарист и режисьор.


Тримата преподават на деца, ученици и студенти и са напълно доволни от настоящата ситуация.„Климатът във Варна, където живея през по-голямата част от годината е добър за детето ми, затова сме го избрали, споделя Лиза. Тя и Ицко живеят там вместо в София.


Що се отнася до 85-годишния музикант, той кипи от енергия и не се спира. Финци пътува само когато има различни участия и ангажименти, а и работи като вол, за да са щастливи двете му жени, пише "България днес".


„Не ме отписвайте, аз продължавам напред. Дори още деца съм готов да направя”, сподели той съвсем скоро. От своя страна Лиза казва, че животът с актьора е истински празник.


„Не прилича никак на делник, това, което ни се случва в бита. Той е много неочакван в реакциите и постъпките си.


Само преди няколко месеца завърши курс по испански език четвърто ниво. Неуморим е”, радва се на Ицко Лиза.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ФЕН
преди 2 години
0
Голям ташак са тез!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени