Жената на Кирил Петков има ранчо за 1 милион

01 Май 2022, 17:00


Имот за 1 милион лева с четири спални, две бани и двор от 10 акра в Канада чака всеки път премиершата Линда Петкова, когато иска да гостува у дома, научи „Уикенд”. Бащата на Линда – Джордж, вече живее сам в огромното ранчо, с което фамилията на съпругата на премиера разполага от далечната 1976 г.

 

Днес имотът е оценен за над 584 000 долара или милион български лева. Родителите на Линда и сестрите й - близначката й Шерил и Даяна, са отгледали и трите си дъщери в имота, а днес посрещат зетьове и внуци от „клановете” Уилсън и Лей, както сами се шегуват. След кончината на майката на Линда - Мардж, баща й Джордж намирал утеха в собствената си пивоварна, която притежава. И продължава да живее в огромното ранчо от 2922 квадрата, а дъщери и зетьове често го посещават. Не и Линда.

Съпругата на Кирил Петков неведнъж е разказвала, че вече сърцето й е в България и домът й е в родината на съпруга й, а често не вижда защо да пътува хиляди километри до родната Канада, след като може да покани сестрите си у нас. Шерил и децата й вече са били в София, а със сестра й Линда и Петков дори отскочили до Девин на СПА-почивка, но не пропуснали да посетят и мемориала на връх Шипка, както и да отседнат в Старосел, разказва близначката на Линда. Заради огромното семейство на премиершата, която само от сестра си Шерил има трима племенника, съпругата на Петков не се вълнува от имота, който притежава татко й Джордж, като е оставила сестрите й да се занимават с грижите по имота в помощ на баща им. Даяна и Шерил със съпрузите си и децата са по-чести гости у баща си, а пандемията съвсем прекъснала връзките на Линда с близките й очи в очи, тъй като съпругата на Петков нямало как да пътува до родния дом. Семействата обаче имали традиция - да гостуват поне веднъж в годината абсолютно всички у дома на татко Джордж, за да види внуците си.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hoho
преди 2 седмици
-4
Тъпа курва да го духа грозна проститутка боклюк
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Нерде Канада, нерде България!
преди 2 седмици
-4
Много голяма фамилия с много малко и евтино ранчо! Явно, затова Кирчо е довел неговите женки в България. Нормални хора няма да дойдат от свръх- развитата Канада в изостаналата и несигурна България.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
лелеее
преди 2 седмици
-3
Какво рекламирате този национален предател и изедник?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
преди 2 седмици
-1
Нормално за канадските и американски стандарти. Нищо кой знае какво по-различно от average. Но в БГ прави впечатление защото стандарта е друг - беден.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени