Жената на Милен от „Съврайвър”: Всичко е нагласено, участниците се познават

06 Март 2022, 11:00


Бившата жена на един от участниците в „Сървайвър” хвърли тежки обвинения срещу шоуто. Това е половинката на Милен – Мария. Самата тя била на крачка от влизане в риалитито на Би Ти Ви, но в последния момент се наложило да откаже. Жената твърди, че всички участници са се познавали още преди да стъпят на острова на оцеляващите, че са избрани набързо и че интригите между тях са само за пред камерите.

 

Освен, че намеква, че нещата в „Сървайвър” са нагласени, бившата жена на Милен хвърля обвинения и срещу самия него. Ето какво написа тя в една от фен групите на риалитито. „Надявам се следващият изгонен да е той. Не искам да коментирам личния си живот точно тук, в поста, но този човек не е хубав човек... За пари и слава е готов да се продаде. Познавам го прекрасно. Той е много скрит в играта, много подмолен и хитър. В предаването влезна абсолютно на мой гръб. Единият от участниците бях аз. Но поради обстоятелства не отидох”, пише Милена.

Ето какво разкрива и за оцеляващите на острова: „Всички участници се познават. Приятели са повечето. По време на изпитите за издръжливост всички се запознаха и станаха доста близки. Дори някои са и двойки вече. Участниците са избрани абсолютно набързо, понеже предаването трябваше да почне навреме. Имаше и отказали се. За да допълнят местата им, взимаха абсолютно неподготвени – нито физически, нито психически издръжливи хора.” Малко след като нажежи страстите, Мария се извини за думите си и сподели, че за момента бившият й мъж играе почтено. Тя обеща повече да не го напада, но така или иначе, бомбата вече беше хвърлена.

За Милен се знае, че е от Хасково, но живее в София, и е напуснал работата си, за да влезе в риалитито. Двамата с Мария имат 6-годишно дете.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 2 месеца
0
Да бяхте сложили поне снимката на въпросната Мария изокала се на мегдандО /социалните мрежи/ за 5минутна слава.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени