Жената на Шарлопов – Бояна: Стефан издъхна в леглото до мен, не казах на децата

11446
26 Март 2018, 12:34


Един от най-богатите българи – Стефан Шарлопов, е починал от сърдечна недостатъчност – това обяви съпругата на покойния бизнесмен Бояна, научи HotArena.

 

Тя се позовава на направената аутопсия. Почернената вдовица разказва, че в нощта, преди да издъхне, Шарлопов се почувствал зле. Той почина в началото на февруари на 55-годишна възраст.

 

Оплакваше се от главоболие. Всички вкъщи бяхме болни, тъй като децата бяха хванали грип. Малко преди да легне, Стефан си премери кръвното. Горната му граница беше 165. Той страда от високо кръвно и затова пие лекрства. Дядох му половин хапче. Отново си го премери и беше спаднало. Тогава аз заспах. Сутринта се събудих, но нямах желание да ставам. Прегърнах го, усетих го студен, но – нищо. После, когато светнах лампата, то беше ясно. Опаковката е останала, духа го няма. Изпратих децата на училище, не исках да го виждат така, нищо не им казах“, разкри Бояна, цитира „България Днес“.

 

Тя добави още, че последните години били тежки за фамилията. През тях Стефан е успял да върне всички свои кредити и е започнал да обръща повече внимание на семейството си, отколкото на бизнеса. По времето на поклонението й е било доста тежко, като един от близнаците през цялото време я държал за ръката и апелирал да си поплаче, тъй като по този начин ще й олекне по-бързо.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени