Жената на Шарлопов изпадна в нервен срив! (Вижте защо)

21281
14 Юни 2017, 14:00


Комплексът „Созополис“ на известния бизнесмен Стефан Шарлопов, който тези дни предизвика бурни скандали, се оказа сред любимите местенца за почивка на съпругата му Бояна, пише„Галерия“. Заедно с петте им деца, с Шарлопов обожавали да прекарват лятото там и сега Бояна е крайно притеснена какво ще се случи със „Созополис“. (вж по-долу в галерията)

 

Шарлопова се страхувала да не съборят част от комплекса, а след като разбира, че заради нарушението виновникът се наказва с 3 години лишаване от свобода, изпаднала в шок.

 

Припомняме, че бе образувано досъдебно производство заради увреждане на фиордите в защитената местност Колокита в Созопол. Това е т.нар. „плаж” в тузарския комплекс на милионера Стефан Шарлопов. Бизнесменът, който стана особено популярен покрай участието си в риалити шоуто „Звездни стажанти“, вложи крупна сума за изграждане на вилното селище. Единственият минус бе липсата на плажна ивица.

 

През 2014 г. на Шарлопов е съставен акт от 10 000 лева заради „насипване на скална маса и пясък и създаване на плаж“, но хотелиерът се оправдава със заварено положение от предишния собственик. Година по-късно обаче проверка установява повторно извършване на дейностите и Шарлопов отново е глобен.

 

Бизнесменът твърди, че е насипал пясък единствено с цел брегоукрепване, а чадърите са само за лично ползване от собствениците.

 

За разлика от други подобни скандали от типа „Дюнигейт“, този път общественото мнение е разколебано и повечето от хората оправдават Стефан Шарлопов. Това до голяма степен се дължи и на участието му в „Звездни стажанти“ като шеф, където направи силно добро впечатление на зрителите. Чрез риалити шоуто милионерът си изгради образа на изключително находчив и работлив бизнесмен, грижовен баща на 5 деца и любвеобилен съпруг.

 

Втората му съпруга Бояна Шарлопова пък бе призната за една от най-красивите и умни жени, истинска героиня, родила и отгледала 4 деца.

 

Бояна редовно публикува селфита от любимия си комплекс „Созополис“ и казва, че обича това място с цялото си сърце.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тина
преди 3 години
-1
ОТВРАТИТЕЛНИ СНОБИ ! ПРАВЯТ СЕ НА ПАЛЯЧОВЦИ - ОБЛИЧАТ СЕ ТУ В БЯЛО,ТУ В НАРОДНИ НОСИИ. ДА ГНИЕ В ЗАТВОРА - ПОЛАГА МУ СЕ НА ШАРЛОПОВ !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Шарльо
преди 3 години
-1
Невероятна ПРОСТА и ТЪПА ЖЕНА!!! ОБЩАТА Й КУЛТУРА СЕ РАВНЯВА НА ДЕТЕ ЗАВЪРШИЛО ЧЕТВЪРТИ КЛАС!! НЕГРАМОТНА,ЕЗИК НИКАКЪВ НЕ ЗНАЕ!! ДА СЕДИ ТАМ ДО КУБЕТО КРАДЛИВО И ДА СИ ТРАЕ!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени