Жената на Светльо Иванов натирена от Би Ти Ви

01 Септември 2022, 17:00


Съпругата на водещия на „120 минути“ Светослав Иванов е изхвърлена от екипа на Би Ти Ви, където имаше дълъг стаж като репортер и журналист. Вяра Деянова вече не присъства в списъка със служители на медията, а запознати разкриват, че в последно време работела на свободна практика.

Жената на Светльо, която в годините снимаше някои от най-рейтинговите репортажи за телевизията, а известно време водеше дори сутрешния блок, не се разбирала никак с ръководството. Негодуванието й личи и от публикациите във фейсбук, които са с критичен нюанс към бившите й работодатели. Единственото предаване, което Деянова не си позволява да оплюва, е това на мъжа й.

Откакто двамата не работят на едно и също място, красавицата дори си е наела собствен офис в близост до столичния бул. Черни връх и е основала своя фирма. Бизнесът й пак бил насочен в медийната сфера и се занимавал с маркетинг, реклама, производство и разпространение на мултимедийни и аудио-визуални продукти, създаване и управление на електронни сайтове и други сходни дейности. 

Вяра могла да си позволи подобна авантюра, тъй като съпругът й е сред най-солидно платените телевизионери в Би Ти Ви, а заплатата му пораснала още повече, откакто начело на дирекция „Новини и актуални предавания“, на която Светльо е подчинен, е Антон Хекимян.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени