Жената на Златко Баретата ухае на хилядарки

4186
15 Март 2018, 09:48С парфюми за няколко хиляди лева се хвали съпругата на Златко Баретата – Калина Иванова. Бутиковите ухания са подарък от нейни приятелки, които посещават водените от нея часове по пилатес, издават нейни близки, научи HotArena.


Благодарностите никога няма да са в повече, когато имам най-яката и феноменална група! Направихте ме изключително щастлива момичета”, пише развълнуваната Калина във Фейсбук.

Тя дори сподели кадър на парфюма Maison Francis Kurkdjian, който струва цели 600 лв.


Макар цената на този парфюм да е висока, тя е направо нищожна, в сравнение с друг, с който Калина се сдобива покрай женския празник – луксозен парфюм Roja.

Всеки може да се сдобие с „евтиния” вариант на марката за „скромните” 650 лева, но в зависимост от разфасовката и вида на стъкленото шишенце сумата може да набъбне до космическите 4700 лева.

Самата Калина Иванова няма типично поведение за мутреса. Рядко може да бъде забелязана да се движи с охрана, не носи силикон и не се фука с маркови дрешки.

Калина, освен това с лекота може да си позволи скъпи парфюми и сама, тъй като управлява собствен бизнес, а също така и голяма част от фирмите на съпруга си Златко Иванов – Баретата, с когото са заедно повече от 20 години.


Златко Баретата имаше участие в над 30 фирми, преди доброволно да се предаде на ДАНС през 2009 година. Делото срещу него стана известно като „Фирмата”, а още докато течеше процесът Баретата прехвърли дялове от дружествата си на свои близки, сред които на съпругата си Калина и на сестра си.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени