Жената, отмъкнала мъжа на Мария Грънчарова, открадна и котарака й

https://hotarena.net/az-jenata/jenata-otmaknala-maja-na-mariia-grancharova-otkradna-i-kotaraka-i HotArena.net
Жената, отмъкнала мъжа на Мария Грънчарова, открадна и котарака й
\"Имало и такива жени. Всичко чуждо им харесва, мъже, животни, важното е да са чужди.\". Това коментира Мария Грънчарова след като откри котарака си Мани, узна HotArena.


Той е бил откраднат от нейна съседка, жена на име Милена. \"Това е жената, която спомогна абсолютно целенасочено и егоистично да се разпадне дългогодишният ми брак.\", споделя Мария, пише България днес.


2 Коментара

А,

преди 3 години

Коя и открадна лицето на госпджа Грънчарова,защото това на снимката не е нейното.

Коментирай

50 godishna Maria

преди 3 години

Tova e fotoshop. Dartata brantia si e napravila fotoshop, Tia sega e na 50 godini i bez fotoshop ne moje da si pokaje sbrachkanoto 50 godishno litse. Znam kakvo se praveshe na interesna taia predi godini. A vijte ia sega - razvedena, izritana kato partsal i bedna. A i bez profesia i obrazovanie. Da si vzemat urok dneshnite brantti - kakvo gi chaka sled destina godini, A i taia ima problem s redkite si grozni zabi. Biork! Da ne si otvaria mirizlivata usta.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.