Жени Калканджиева: Достатъчно популярна съм, но моето време мина! (Две момичета от агенцията на миската участвали в „Ергенът“, снимки)

https://hotarena.net/laifstail/jeni-kalkandjieva-dostatachno-populiarna-sam-no-moeto-vreme-mina HotArena.net
Жени Калканджиева: Достатъчно популярна съм, но моето време мина! (Две момичета от агенцията на миската участвали в „Ергенът“, снимки)

\"Проф. Кантарджиев има доста висок рейтинг. Пандемията му го вдигна. Освен това е изключителен със своето поведение и коментари. Аз много трудно бих могла да се меря с него.\"

Това заяви пред \"България Днес\" Жени Калканджиева, която призна, че е фенка само на две риалита - \"България търси талант\" и \"Като две капки вода\". Нея обаче не са я канили в журито на любимите й риалита. Калканджиева търси обяснение в липсата на съответното образование, за да бъде оценител на музикални, артистични и денс дарби.

\"Истината е и, че аз се уморих от толкова много участия в шоупрограми. Достатъчно популярна съм и смятам, че наистина е време да дам път на по-младите\", смята ексмоделката. Тя харесва шоупрограми, в които няма напрежение, клюки, одумване, говорене зад гърба... \"Дори в готварските предавания, дори в \"Ергенът\", дори в състезателните като \"Сървайвър\" има много напрежение, много интриги... И когато се прибера вкъщи, вместо да се разтоварвам и да се чувствам добре, да ми е приятно, те ме натоварват\", довери шестата в света по красота българка.

Калканджиева разкри за първи път пред бг медия, че в \"Ергенът\" са участвали две момичета от нейната модна агенция. \"Едната е Денис, която продължава да работи в агенцията, а другата е Марта. Тя дойде в агенцията преди 15 години\", каза за изданието най-красивата българка. \"Ергенът\" не е от любимите риалита на Жени Калканджиева, но тя гледала някои епизоди със затаен дъх заради Денис и Марта.

 

\"Денис

Денис и Марта от \"Ергенът\" са възпитанички на модна агенция \"Визаж\"

 

 

\"Марта

Марта

 

Жени Калканджиева казва още, че едва ли някога ще се откаже от екстремното начало в себе си, но все пак \"й е минало времето за суперекстремни изпълнения\". Сега е моментът да показват талантите си младите хора. Аз съм участвала достатъчно в шоупрограми, обобщи ексмоделката.

2 Коментара

ха ха Хо

преди 1 година

Личи им,че са възпитанички на мадам от "Визаж''.

Коментирай

питър

преди 1 година

по-скоро маман

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.