Жени Калканджиева: Достатъчно популярна съм, но моето време мина! (Две момичета от агенцията на миската участвали в „Ергенът“, снимки)

26 Май 2022, 14:00


"Проф. Кантарджиев има доста висок рейтинг. Пандемията му го вдигна. Освен това е изключителен със своето поведение и коментари. Аз много трудно бих могла да се меря с него."

Това заяви пред "България Днес" Жени Калканджиева, която призна, че е фенка само на две риалита - "България търси талант" и "Като две капки вода". Нея обаче не са я канили в журито на любимите й риалита. Калканджиева търси обяснение в липсата на съответното образование, за да бъде оценител на музикални, артистични и денс дарби.

"Истината е и, че аз се уморих от толкова много участия в шоупрограми. Достатъчно популярна съм и смятам, че наистина е време да дам път на по-младите", смята ексмоделката. Тя харесва шоупрограми, в които няма напрежение, клюки, одумване, говорене зад гърба... "Дори в готварските предавания, дори в "Ергенът", дори в състезателните като "Сървайвър" има много напрежение, много интриги... И когато се прибера вкъщи, вместо да се разтоварвам и да се чувствам добре, да ми е приятно, те ме натоварват", довери шестата в света по красота българка.

Калканджиева разкри за първи път пред бг медия, че в "Ергенът" са участвали две момичета от нейната модна агенция. "Едната е Денис, която продължава да работи в агенцията, а другата е Марта. Тя дойде в агенцията преди 15 години", каза за изданието най-красивата българка. "Ергенът" не е от любимите риалита на Жени Калканджиева, но тя гледала някои епизоди със затаен дъх заради Денис и Марта.

 

Денис и Марта от

Денис и Марта от "Ергенът" са възпитанички на модна агенция "Визаж"

 

 

Марта

Марта

 

Жени Калканджиева казва още, че едва ли някога ще се откаже от екстремното начало в себе си, но все пак "й е минало времето за суперекстремни изпълнения". Сега е моментът да показват талантите си младите хора. Аз съм участвала достатъчно в шоупрограми, обобщи ексмоделката.

Коментара беше докладван, очаквайте администраторите да го прегледат
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха Хо
преди 4 месеца
0
Личи им,че са възпитанички на мадам от "Визаж''.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
питър
преди 4 месеца
0
по-скоро маман


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени