Жените на Слави Трифонов го подкрепят в политиката! Вижте какво казват Маги, Алекс Раева и Мартина

10679
12 Април 2021, 12:00


Три са големите любови в живота на шоумена, вече политик - Слави Трифонов. Във всяка от тях той е оставил само хубави чувства. Но за добро или зло и трите са си тръгвали от него по собствено желание.

 

„Желая успех на Слави Трифонов Но не желая да коментирам един минал за мен живот“. Това сподели Алекс Раева, беквокалистка в „Ку-ку бенд“ и една от силните увлечения на Дългия в периода, когато двамата работят заедно. „Слави Трифонов е оставил ярка следа в живота ми, той е част от него и винаги ще бъде, надявам се да успее“, споделя и първата любов на учиндолеца психоложката Магдалена Ангелова. „Много неща съм научила от Слави, той е бил учител за мен в определен период от живота ми. И съм благодарна за това“, категорична е с днешна дата и Мартина Огнянова за седемгодишната си връзка с шоумена. И тя в момента желае успех на Трифонов, макар да не се вълнува от политика и избори.

 

„Странно, но според всеобщите разбирания живеех живот на принцеса със Слави. Бях с мъж, който беше много известен, много влиятелен, отстрани всичко изглеждаше прекрасно. Той можеше да с позволи всичко, което поиска, включително и за мен. Всички приятелки около мен искаха да им се случи същото нещо. Говорили сме си как съм се държала, че е станало, защо съм интересна, близките ми хора също бяха щастливи, защото, отстрани изглеждаше вълшебно. Един мъж, който има всичко - финансови възможности, влияние, власт и е популярен. Помежду си обаче имахме зададени отношения - всеки е в някаква роля, за да изградим прекрасния свят и „прекрасния палат“ в който живеем, а всички наоколо казват: ,,Уау, ето го съвършенството, и ние го искаме“.

 

Но вътрешно за мен не беше така. Имало е много нощи, в които съм плакала“, сподели Мартина, разкривайки, че е била жертва на постоянен контрол и се е налагало да живее изцяло по правилата на Трифонов. В един прекрасен момент тя отива на бокс, за да „отпусне“, и среща Коко. „Излязохме веднъж на разходка с него и до ден днешен не сме се разделяли“, сподели още Мартина. Двамата с боксьора вече развиват общ бизнес с козметика и са родители на две деца.

 

Останалите две любови на Слави също станаха майки и за тях животът с Дългия е вече в миналото. Красивата и талантлива Алекс Раева роди дъщеричка преди две години на шефа на комисията за защита на потребителите в Благоевград Любомир Палаханов. Певицата и Слави са заедно в периода 2004-2006 г., когато папараци хващат двамата заедно в клуб. Тогава служебните им отношения стават интимни. Трифонов нарушава правилото си да не създава връзки на работното си място и се впуска в афера с беквокалистката си. Любовта им е изпълнена с куп скандали и обрати. Алекс дори се премества да живее в апартамента на Дългия. В един момент, през 2005 г., Слави дори й подарява годежен пръстен. Работата започва да намирисва на брак.

 

„Да,  знам, че аз съм голямата любов на Слави. Това той ми го е казвал много пъти. Но дори и да не ми го беше казвал, аз като жена го усещам и знам, че е точно така“, казва самата Александра Раева. Всичко обаче приключва през 2006 г. Според близките до нея началото на края се случва след забременяването на певицата. И тя, и шоуменът са сащисани. Ако тя роди, ще стане публична тайна, че имат връзка. Започват да умуват какво да правят. Огорчена, че Слави дори поставя под въпрос дали детето трябва да бъде родено, певицата решава да направи аборт. Една сутрин, без да уведоми партньора си, тя премахва бебето. Уведомява Трифонов c SMS, събира си багажа и го напуска. След това се маха и от шоуто, пише „България Днес“.

 

Единствената жена, за която обаче Дългия говори в публичното пространство, е Магдалена Ангелова. Връзката между тях започва още през 1997-а, когато Маги се класира на трето място в конкурса за красота. Следват три години на любов и щастие, когато внезапно Маги си тръгва. През 2000 г. Дългия й се обяснява в любов пред цяла България. На прощалния концерт на „Хъшове“ Слави Трифонов със сълзи на очи моли Магдалена Ангелова за прошка и казва, че я обича. „Когато чух любовните му думи, когато видях сълзите му, си помислих, че съм неповторима, защото бях на други години, усетих истинността в думите му и се разнежих“, разказа по-късно Маги.

 

С днешна дата тя вече има друго обяснение за случилото се: „Вярвам, че не съм неповторима, нито съвършена, просто в онзи даден момент явно съм му дала онези усещания, от които той е имал нужда. Иначе не знам с какво съм заслужила тази чест да бъда единствената, получила обяснение в любов от екрана, но явно съм го заслужавала, щом ми се е случило“, коментира Маги. Днес и тя се радва на дъщеричка от мъж, с когото живее на семейни начала.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
преди 5 месеца
-2
Горкия....не е приятно да ти е самотно.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди 5 месеца
-1
Жените на Слави Трифонов бяха с него заради парите му.Той знае пркрасно това и не направи семейство и деца с никоя от тях.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
преди 5 месеца
-9
Слави най-важното и най-трудното нещо в живота не можа да направи (семейство с деца), а е тръгнал болнав и едвам ходещ България да оправя.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
откога да направиш деца
преди 5 месеца
-4
е гаранция за упешна политическа кариера.....Фигаро по принцип се обосноваваш , но в случая това не е аргумент...Е, Росенчо Плевнелиев колко ги нареди...загубих им бройката и женюря и дечурлига....освен собственото си положение не виждам някой друг да е оправил!
Фигаро
преди 5 месеца
-2
Това, че някой е нацвъкал деца и ги е тупнал някой друг да му ги гледа дългосрочно за пари, не е семейство. Под семейство аз разбирам нещо друго. Двама души да се търпят, изглаждат и развиват заедно и да отделят достатъчно лично време за възпитанието и формирането ма характерите на децата си до определена възраст.
кики
преди 5 месеца
-3
и трите са адски грозни. Ако е бил толкова влюбен, щял е да им предложи брак и деца, за по толкова години връзки не се е случило.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Малта
преди 5 месеца
-13
То и в политиката ще бъде захвърлен. Не искаме диктатор , искаме демократ и с харизма. Слави ще докара ада !Само Бойко Борисов е такъв!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени