Женски бой в Айс Крийм завърши с оскубани екстеншъни и уволнение (Подробности)

1580
19 Март 2021, 12:15


На истински екшън е станал свидетел рапърът Даниел Димитров, по-известен като Айса, от хитовата банда „Айс Крийм", която се разпадна преди години. Женски бой се е развихрил по време на работна среща в тризонет на столичния квартал „Лозенец" между Айса и Калоян Койчев, по-известен като МС F1air, които създадоха собствена продуцентска компания „Айс рекърдс".

 

По средата на срещата между две дами от екипа - Ива Славова, която е главна мениджърка, и Адриана Петкова - сценаристка. От достоверни източници разбрахме, че по време на вечерята сценаристката е флиртувала с един от изпълнителите и под влияние на алкохол поведението й е станало агресивно. След отправена забележка от страна на мениджърката на изпълнителите дамата е била залята с чаша алкохол. В същия момент е започнала свадата.

 

Стигнало се е до там, че Адриана е откъснала екстеншън на Ива, въпреки че МС F1air e стоял между двете и е направил всичко възможно да не се стига до физическа разправа. Очевидци от съседни сгради съобщиха, че крясъците на двете дами са отеквали в целия квартал, а в отворения комплекс все пак има хора с малки деца. Калоян Койчев и Даниел Димитров разказаха пред екип на вестник „Телеграф", че недоумяват поведението на Адриана Петкова и досега никога не се е държала агресивно спрямо своите колеги.

 

Причината според тях е, че агресията в поведението й е страничен ефект от наскоро изкарания COVID. Изпълнителите заявиха, че няма да толерират подобно отношение и тя ще бъде дисциплинарно уволнена от екипа.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сериозно ли?
преди месец
0
Това,че са се сбили е страничен ефект от Короната?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
баста
преди месец
0
Махленска свада...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ко речи
преди месец
0
Тез пък за кои се мислят, сега чувам че имало такива индивиди , група и т.н нещо звездомания ги е тресяло яко, щом незнайните никому с екстеншъни се разправят, явно са от ко Пи паста манията, да са като конфекция , всички еднакво кухи в главите
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени