Жестока война между Ани Цолова и Мариана Векилска (Вижте причината)

2943
23 Април 2020, 13:00


Нова война назрява между двете бивши колежки и приятлки Ани Цолова и Мариана Векилска, разбра HotArena. 


След като преди месец последната обяви, че вече е самоосигуряваща се и е напуснала апетитния пост в Брюксел, заради който прекъсна ТВ кариерата си, сега Мариана е нанесла удар под кръста на Цолова като изкопирала бизнеса й. От няколко седмици насам бившата водеща на "Тази събота" и "Тази неделя" се хвали, че вече е журналист на свободна практика, както и треньор по публична реч.


Плановете на Векилска били след като животът в България се върне към нормалния си ритъм, тя да започне да организира и изнася семинари за начинаещите журналисти, въвеждайки ги в тайните на телевизията и тънкостите в говоренето пред публиката. Именно с това се занимава в последните 3 години Ани, от която бившата й колежка всъщност решила да взаимства идеята. 


Когато слухът за новото начинание на Мариана стигнал до ушите на Цолова, тя не останала никак доволна. И без това трудно успявала да привлича участници на семинарите й, а сега бившата й колежка щяла да отмъкне и част от нейните клиенти. Откакто бившата екранна половинка на Виктор Николаев се зае с това начинание, мнозина бяха скептични и смятаха, че едва ли ще може да изхранва семейството си с подобен тип работа. Оказа се обаче, че от всеки участник в семинарите си Цолова прибира по 300 лева и в крайна сметка си докарвала добри пари. 


Всъщност конфликтът между Цолова и Векилска датира от над 10 години. Тогава Ани замести Мариана в "Тази сутрин", тъй като втората излезе в отпуск по майчинство. Тогавашните шефове на бТВ останаха много доволни от Цолова, заради което я оставиха за постоянно до Николай Бареков. Това прати Мариана Векилска в новинарската емисия, при това не централната, а обедната, докато Цолова не спря да трупа слава и да дърпа професионално напред, пише Ретро.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
456
Преди 1 година
-1
Ани Цолова според мен е много по-добра.И е по-приятна на външен вид.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Zlatan
Преди 1 година
-1
Е как няма да се мразят- Ани Цолова измести Векилкска от новинарското предаване сутрин по БТВ. И това принуди Марияна да чете новините по обяд- което по право е за стажантките в телевизията. Иначе казано Марияна Векилска се считаше за едно от лицата на БТВ, а обикновената репортерка Ани Цолова я измести от дтола й.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени