Жестокост! Юксел вкарва Бонка в затвора за 6 години?

4773
16 Май 2012, 11:30


 

Нечувана жестокост проявява Юксел Кадриев към майката на детето му.

 

 

Бонка Георгиева може да лежи от 1 до 6 години в затвора, след като новинарят я е дал на прокурор.

 

 

Водещият е повдигнал обвинение срещу бившата си за клевета и ако вината й бъде доказана, я грозят до 6 години ефективна присъда.

 

 

Според Юксел Кадриев, Бонка е излъгала, че не й позволявал да вижда дъщеря им. „Чувствам се изключително засегнат, че ме набеждават в извършването на престъпление, за което се налага наказание затвор”, възмущава се водещият на новините по бТВ.

 

 

Разследващият полицай твърди, че Бонка е подавала жалби в полицията, затова че в определени дни Юксел не й позволявал да вижда дъщеря им. „Георгиева е знаела, че Кадриев е невинен, но въпреки това е подала жалбите”, твърди полицаят.

 

 

„Съдят ме, защото искам да си виждам детето. Аз се боря за правата и на Габи да ме вижда, а не само за своите”, изплака Бонка пред „България Днес”. Тя е възмутена, че прокурорката, която е жена, е способна хладнокръвно да й причини подобно нещо.

 

 

„Юксел Кадриев има повече права от мен, затова че работи в телевизия. Пазят му гърба, а не заслужава”, заключва Бонка.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Емилия
преди 9 години
0
При развода подписаха споразумение той да гледа детето и има попечителство, тъй като на нея поради професията и се налага често излизане зад граница. Родителските права са на двамата по равно. Съда го одобри и написа в решението кога майката има право да взима детето и от къде. Нито една ваканцияи нито един празник от 3 години детето не е било с майка си, защото той не спазва закона и пише, че е преценил детето да е при неговите родители в провинцията. Когато той не спазва решението на съда другата страна е виновна. Използва това, че е публична личност и служебното си положение. Много жалко, че някой служител също си позволява от служебното си положение да набеждава невинни хора. После се чудим защо в докладите от Европейския съюз пишат за нашата система само отрицателни оценки. Смятам, че и сега ще стигнем до там, ако така продължават нещата. Също ще има дело до Страсбург, но за съжаление целия български народ ще плаща, а не лицето което е написало тези документи и знае, че това не е истина...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ззз
преди 9 години
0
Какво може да очаква човек от един обратен. Те са извратени умствено, затова правят тези неща.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
фифо
преди 9 години
-2
Долен педал.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени