Къци Вапцаров пребори алкохола: Бях дебел, мазен и потен, казаха стига!

3070
20 Август 2019, 11:16


Къци е успял да се пребори и с още една зависимост - алкохола.

"Неприятно ми беше да се гледам. Бях почервенял, мазен, потен, надебелял. 75 кг за мен са много, с 10 над нормалните ми. Имах шкембе. Ядях много и пиех много. Една нощ, беше 2000 -та година, бяхме на Златни пясъци. Прибрах се на 5 уискита, погледнах се в огледалото и се погнусих от себе си – в огледалото видях една свиня! Грозна картинка. И си казах – стига! Жена ми и детето спяха, аз всяка нощ пиех с едни мои приятели музиканти, които имаха един пиано бар там. И бяха такива купони, до 5 часа сутринта – песни, танци и много пиене, разбира се", признава Къци.

Водещият никога не е бил алкохолик, но е бил на път да се превърне. Да спре алкохола се оказало нелека работа. Минава през различни етапи – първо разрежда спиртните напитки с много лед или с ябълков сок. Така минават три години. Лека-полека минава на безалкохолна бира, пише „България Днес“.

"Пиенето е социална дейност, повечето хора пият, за да се приобщят към останалите, защото се чувстват неудобно да кажат, че са на вода и сок, да не им се смеят. Това е същото, като да се срамуваш, че караш евтина кола или имаш обикновен телефон. Аз това вече съм го преживял. Вече не се срамувам да кажа, че имам стар модел телефон, че карам обикновена кола и се обличам семпло. И че не пия в компания. Не се чувствам потиснат от това", категоричен е шоуменът.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
брррр
Преди 1 година
0
Евалата, Къци! Не познавам човек, дето да се изправи и да заяви: Погледнах се в огледалото и видях мазна пияна свиня! И после да се вземе в ръце. Всички останали потни пияндета го играят "бохеми", ама пак си остават впиянчени свине.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
9865412
Преди 1 година
0
Това не е само борба с алкохола, той е следствие от проблеми с доказването, неосъществени мечти и амбиции. Тове е трудна борба с егото, да преодолееш миналото, успешната кариера, да приемеш че не си звезда, ВИП персона....а преди всичко човек който носи отговорност и трябва да се грижи за семейството си и децата си. Уви, живота е непредсказуем и трябва да се изживее със своите върхове и спадове.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Дима
Преди 1 година
0
Евала на Къци, че е успял да се пребори с тази зависимост
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени