Къци Вапцаров: След „Вип Брадър” съм готов за всяка карантина

19 Март 2020, 11:05Няма карантина, която да уплаши шоумена Къци Вапцаров.„Нас, които сме живели три месеца затворени в една къща с агресивни хора в Биг Брадър, не може да ни уплаши един месец с жена и деца!”, заяви Къци, който винаги и за всичко подхожда с чувство за самоирония, научи HotArena.

Той допълва, че съвсем пък няма какво да изплаши тези, които са прекарали един месец под покрива с Луна. Фолк певицата бе също в Къщата няколко години след Къци.

Тв водещият не пази топли спомени и от двете си пребивавания във формата. В шоуто той се случи с Фънки, който му измисли прозвището Къцамун.

Дълго след шоуто комикът не можеше да се освободи от прякора си. Обратно на ироничните си изказвания, Къци всъщност е приел сериозно ситуацията с коронавируса. Верен на себе си, той спазва всички правила и се е затворил вкъщи, пише "България днес".

Бившият водещ излиза само когато е крайно наложително.

Докато беше под покрива на Големия брат, шоуменът често мереше кръвното си.

Негови другари се шегуват, че сега комикът е сменил апарата за кръвно с термометър.


Самият Къци също не спира да се шегува с новата ситуация. Той дори си направи майтап за дистанционната форма на обучение при учениците.

Който закъснее за първи час, да носи бележка, че е имал проблем с рутера”, пуска шеги в мрежата Къци Вапцаров.

За последно той се представи блестящо в шоуто „Маскирания певец”, скрит под Шапката.

За да разтовари от ангажименти и притеснения, Къци се е отдал на пчеларство. От години той и жена му произвеждат мед, който определят като най-вкусния в света.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени