Кая и Хаджихристев – двойка и в живота

3024
10 Януари 2021, 18:00


Сестра Кая Райкова и нейният екранен любим – доктор Владо Хаджихристев, май са на път да станат двойка не само в сериала „Откраднат живот”, а и в реалния живот, шушукат техни колеги. Напоследък младите актьори Неда Спасова и Филип Буков, които изпълняват споменатите роли в продукцията, изглеждат неразделни.

Те показват изключително близки отношения в паузите между снимките на сериала, а се говори, че не се срещали само по време на работа. Още преди Нова година двойката започна да пуска подозрителни фотоси в социалните мрежи, от които изглежда, че им е трудно да изкарат и ден, без да се виждат. Преди дни пък Неда показа как се забавлява заедно с Филип, подготвяйки се за снимки. Тя влиза в ролята на гримьор, поставяйки му пудра за пред камерите.

Говори се, че напоследък двамата актьори прекарват на терен почти цялото си време – не само докато работят, но през почивките си. Те използвали като оправдание, че почти всичко в София е затворено, включително фитнесите. Понеже няма къде да тренират, актьорите използвали малкия фитнес, оборудват в бутафорната болница „Света Анастасия”, в която протича действието в сериала. Там уредите са съвсем истински, така че спокойно могат да се ползват не само за снимки, но и за реални тренировки. Филип и Неда били след малкото актьори, които се възползвали от тази възможност. Колегите им подозират, че желанието да тренират на работното място е породено от нуждата им да бъдат заедно възможно най-дълго време.

Иначе по официална информация младият актьор има сериозна връзка от години. Неда май също е обвързана. Но нито един от двамата не е минал под венчило, нито се радва на деца, така че смените на партньорите им няма да са много трудни, писа Уикенд.   Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Антония
преди седмица
0
Неда ако отслабне още малко ще остане само една права линия от нея...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени