Как да изберете правилен размер дамски панталон

608
12 Февруари 2021, 09:51


Всяка жена е в търсене на перфектния чифт панталони. Онези, които ще подчертаят предимствата и ще скрият недостатъците, които ще са удобни, но не широки, елегантни и когато се седне, няма да карат коремчето да изпъква напред. И всяка жена знае, че откриването на този перфектен чифт панталони не е лесна задача, защото не е лесно да се избере правилния размер дамски панталони. Не е лесно дори да се опише, затова ще започнем с това как НЕ ТРЯБВА да ви стои идеалният панталон: Дамският панталон не трябва да има гънки на чатала Ако от ципа настрани панталонът има гънки (някои ги оприличават на котешки мустачки), това означава две неща: въпросният панталон ви е прекалено тесен в ханша или кройката му е прекалено дълбока за вашата структура.

Дамският панталон не трябва да ви очертава бельото

Жените започнахме да носим прашки и безшевно бельо, за да не се виждат ръбовете му през панталона. Всъщност очертаването на бикините е знак, че панталонът ви е много тесен в дупето и е добре да изберете по-голям размер. 

Коланът не трябва да пада прекалено ниско или да се повдига нагоре

Винаги, когато купувате дамски панталон, правете “теста със сядането”. За да е в правилен размер, панталонът не трябва нито да пада много надолу и да ви изскача корема в седнало положение, нито пък трябва да се вдига нагоре и сякаш да потъвате в него. 

Нито впит, нито увиснал

Една от чувствителните части на панталона е точно на чатала. Ако панталонът ви е толкова впит, че се очертават най-интимните части, значи е прекалено тесен. 

Ако пък можете да хванете с ръка значително количество плат, това е знак, че панталонът ви е голям и имате нужда от по-малък размер. 

Крачолите не трябва да са съвсем по крака

Дамският панталон, за разлика от клина, не трябва да е по крака. Ако не можете да хванете поне 3-4 см от плата покрай бедрата си, значи крачолите са прекалено тесни. Това може да доведе до по-бързо похабяване на плата и шевовете. 

От друга страна, ако платът покрай краката ви е повече от 1-2 пръста, значи ви е прекалено широк и би било добре да изберете друг размер или друга кройка, която да е по-подходяща за вашата фигура. 

В долната част крачолите са нагънати

Ако крачолите ви се диплят край глезените, ясно е, че панталонът е прекалено дълъг за вас. Ако всички останали елементи от него обаче ви харесват, не бързайте да го връщате, а го дайте на шивач. 

Правилната дължина на дамския панталон трябва да е малко над ръба на  тока на обувките. 

Когато мерите и купувате дамски панталони, имайте предвид и следните няколко факта: 

Тялото на жената, заради задържането на течности, се разширява и смалява с почти един номер в рамките на месеца. Съобразете с това, когато мерите панталон. 

Не купувайте панталон с номер по-малък, защото сте решили да отслабнете. Дрехите си носим сега, в момента. Постарайте се да изберете удобен и качествен панталон, който не ви стяга и задушава. А когато отслабнете, ще си вземете нов. 

Пробвайте не само различни размери, но и различни модели дамски панталони. Така ще откриете този, който е най-подходящ точно за вашата фигура и ще ви помогне да се чувствате превъзходно. 

Голям избор на дамски панталони ще откриете на сайта на Bolf
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кристина
преди 2 месеца
0
Само фактът,ч е го пишете тук, ме кара никога не погледна тази марка! Бойкот само заради Хотарена!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени