Как Милица Гладнишка свали 25 килограма

1504
11 Април 2021, 11:00


Милица Гладнишка е отслабнала с цели 25 килограма. С това признание актрисата с музикален талант срази и зрителите, и водещия Герасим Георгиев-Геро секунди преди да влезе в образа на 100 Кила и да рапира до певицата Лора Караджова в шоуто „Като две капки вода”.

Открай време има спекулации за визията на Милица. И тя самата се натъквала на статии за отслабването си, без да е взимала участие в тях, макар че създавали това впечатление. Е, вече няма място за слухове и предположения. Милица коментира темата с присъщото си чувство за хумор и в един момент даже остави безмълвен Геро, който също толкова бързо реагира на шеги и закачки.

„Как ще го докараме 100 Кила? Давам ти 50 от моите”, подхвана Геро, като едва ли е очаквал, че ще предизвика откровение с широка усмивка. „Не! Само 30 ми трябват, спокойно. Даже 25”, каза Милица. Геро веднага се включи в новата тема за отслабването на колежката си, като изтъкна, че й прави комплименти, но тя наистина се е стопила. „Смятай. Сега съм 75. Колко трябва да съм била, за да съм се стопила?”, заяви Милица пак с широка усмивка, при което Геро се измъкна с отговора – 78. Актрисата благодари, а водещият продължи с въпрос на какво дължи отслабването си – фитнес, диети или секс. Не, на нито едното, отвърна Милица през смях. И в това си приличали, уточни Геро. А пък Милица обобщи: „Ей така”. След като стана ясно с колко килограма е отслабнала актрисата и колко тежи сега, Геро върна темата за предстоящото й представяне като 100 Кила. Защо му викали 100 Кила Майка, а не 100 Кила Татко. „Ами защото е такъв, според мен, майка на всички хора. Той е добър, грижовен, ще те заведе на купон, ще те снабди с шпек. Разбираш ли? Няма да те остави гладен”, отговори Милица и разсмя водещия, както и целия екип, писа Уикенд.

Актрисата е коментирала и сериозно темата за отслабването си. През декември миналата година Милица обсъди при своя медийна изява фалшивите новини и даде пример как се натъквала на статии за отслабването й, които създавали впечатлението, че участвала в тях. Даже се цитирали фалшиви диети, представяни като нейни. Много хора писали на актрисата дали е вярно, че са толкова ефикасни, дали да ги пробват. Случвало се като я видят на живо да изтъкнат колко е отслабнала, а пък всъщност на екран човек изглежда много едър. Тя не спазвала диети, сподели тогава Милица. Все пак този понеделник тя призна, че е свалила няколко килограма. Отслабването й се дължи най-вече на забързания й начин на живот. Така че започнало още преди пандемията, през 2019 г.

„Диетата, от която отслабнах, включваше работа в театъра от 10 сутринта до 18 часа вечерта, с една лека почивка за обяд, в която не можеш да се натъпчеш, ядеш само една супа, защото след това се връщаш да крещиш, да се търкаляш по сцената. Вечер сме много изморени, пием по една бира и лягаме и така два месеца”, даде рецептата сии Милица Гладнишка. Тогава тя репетирала „Последният човек” на Веселка Кунчева, представление по Джордж Оруел.

В следващите дни за Милица пак се очертава натоварен график, въпреки пандемията. Актрисата, която наскоро представи песента „Завръщане”, подготвя проект с Ненчо Балабанов и Русенската опера. Предстоят усилени репетиции. „Между „Капките” ще тичам до Русе, но пък аз толкова обичам да карам кола. Нямам търпение. Понякога обикалям сама така нощем улиците, само и само да карам”, разкри Милица Гладнишка.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени