Как Радина и Деян Донков преболедуваха Ковид със скоростта на светлината

1676
21 Март 2021, 17:00


Истинско чудо стана с бременната Радина Кърджилова и мъжа й Деян Донков. И двамата актьори в идеален синхрон успяха да се разболеят от Ковид-19, а после – да се сдобият с отрицателни PCR-тестове почти със скоростта на светлината. Излекуването им стана като по часовник – само за 10 дни и точно за раждането на втория им син, който е на път.

При законово установена карантина от минимум 14 дни и хиляди случаи на пациенти, които влачат болестта по цял месец, че и по-дълго, двете звезди на родното кино и театър се оказаха напълно здрави за отрицателно време. На 5 март от страницата на Радина се разчу, че „и нас ни достигна коварният вирус”. На 15-и актрисата вече се похвали: „Нямам търпение да споделя с Вас. Току-що ни се обадиха от ВМА, PSR-тестовете ни с Деян са отрицателни!”. И боледуването, и оздравяването на актьорите изглежда толкова точно и удобно разположено във времето, че човек започва да се чуди откъде е дошъл този късмет. На бременната звезда, а както по-късно се оказа, и на мъжа й, бе установено заразяване с коронавирус точно ден след като приключиха свои предварително поети рекламни ангажименти. Бъдещата майка направи кампания във фирма, която търгува с дрехи втора употреба, носени от популярни хора – в случая от самата нея. После направи кампания в столичен мол, а ден по-късно внезапно легна болна с Ковид-19.

Докато болестта я тормозеше, страницата й в Инстаграм, от която напоследък идват основната част от доходите в семейството, набъбна до 50 хиляди последователи. Болната не пропусна ден, без да покаже своя снимка в социалните мрежи, придружена с отчет как върви боледуването й. Междувременно успя да продаде дрехите си втора употреба и, малко след като приключи с търговията, съобщи, че двамата с Деян вече са здрави. Вярно, двойката не успяха да бие рекорда на Доналд Тръмп, който обяви, че е здрав само след 3 дни престой в болница. Но въпреки това отрицателните тестове са истинско чудо за толкова кратък период от време и то при хора, лекувани в домашни условия.

Любопитно е, че оздравяването идва седмица преди планираното раждане на втория син в семейството. При положение, че вирусът при Радина и Деян бе толкова упорит, колкото е при другите хора, вероятно боледуването им би съвпаднало с деня, определен за раждане, а това би осуетило всичките им планове да дадат живот на бебето в болница в Пловдив. Но при двамата актьори Ковид-19 се оказа необичайно услужлив и си тръгна навреме, за да не ги кара да пренареждат програмата си. „Какъв късмет!”, радват се симпатизанти на звездите. Според бъдещата майка, любовта на хората е помогнала за излекуването. Тя сподели и на какво още е разчитала, за да се възстанови толкова скоростно. „Взимах антибиотик, два вида, защото първият не ми помогна, инжекции за разреждане на кръвта, витамини и лекарства за кашлица и температура. Много течности”, обясни актрисата.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Изглежда
преди 2 месеца
-5
На някой Радина е "трън в окото"...Не пропуска да пусне нещо ехидно. А за гредата в своето око, даже и не се сеща.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени