Кака Лара командва началника си

03 Април 2022, 18:00


„Шефе, я ми придържай вратата, че ръцете ми са заети с кафе”, обърна се бившата водеща към директора на Военния театър.

 

Маските още са задължителни в закритите публични пространства, но на Кака Лара й е все тая. Дни преди да изтече извънредното положение (1 април) и противоепидемичните мерки да станат пожелателни тя нахлу по голо лице в сградата на Военния театър. В храма на Мелпомена, в който работи като пиар, бившата водеща влезе през служебния вход.

 

На Лара Златарева, както е истинското име на Каката, не й пука за общественото здраве, но защо поне не се засрамва, когато гази законите и правилата пред началника си? Влизайки в театъра, тя се засече на входа му с директора Мирослав Пашов, който за разлика от нея си носеше маската. „Шефе, я ми придържай вратата, че ръцете ми са заети”, изкомандва екссъпругата на Владо Береану, а върху физиономията й не се изписа и капка притеснение. За работния си ден 48-годишната майка на две деца се бе издокарала като за излет в планината – с дънки, кецове и суитшърт.

Лара стискаше с пръсти две големи чаши с кафе, които си бе купила малко преди това от павилион до Театъра на армията. Златарева е пристрастена към кофеина и не може да съсредоточи, ако не си е набавила „конска доза”.

 

 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени