Кака Лили се обезобразила заради Кака Лара! (Дълбока депресия тикнала Вучкова към бездната на пластичните операции)

13284
17 Септември 2016, 14:58


Още с визитката си за ВИП Брадър, Лили Вучкова шокира с резултата от многобройните корекции по лицето си, научи HotArena.


Телевизионната легенда, която 22 бе на малкия екран, днес не е много приятна гледка. Водещата на "Милион и едно желания" още не може да превъзмогне травмата и позорното си изхвърляне от Националната телевизия, след която се променя коренно. Кака Лили е точно на върха на славата си, доказала се е като истински успешна телевизионерка и точно тогава дошул големият шок.


Славната кариера на Вучкова финиширала толкова изненадващо, че тя първоначално си помислила, че всичко е една зле скалъпена шега. Един ден просто й съобщили, че вече няма да се появява на екран, защото е поостаряла. Предложили й от кумова срама работа зад камера, но тя отказала, защото никога не се е примирявала с остатъци.


На мястото на кака Лили блесва звездата на кака Лара, която е само на 16, когато започва да води "Милион и едно желания". От тогава между време има негласен конфликт, а Вучкова не веднъж е обвинявала Златанова, че й е открадала живота, кариерата, славата, всичко! Свалянето от екран на кака Лили е обявено публично по телевизията и след това тя потъва в забвение.


Тв легендата няма сили да остане в столицата, където всички я познават и я гледат със съжаление или пък я спират с въпроса дали отново ще я видят на екран. Лили се мести в Костинброд и единствено подкрепата на съпруга й я кара да си стъпи отново на краката. Тя се зарича, че ще се върне към телевизията, само ако отново бъде звезда, както преди. Иначе нямало смисъл.


Подобна възможност обаче така и не й се отваря, а колкото повече минават годините, толкова тя се отчайва, че това някога ще се случи. Именно заради тази тежка депресия, в която изпада от липсата на телевизионни изяви, кака Лили повежда битка с възрастта, заради която губи работата на живота си, пише "България днес".


Това води до куп пластични операции и козметични интервенции, които да заличат белезите на времето. На всички направиха впечатление дълбоките бразди в бузите на Вучкова, както й абсолютно неествествените й скули.

Въпреки всички интервенции обаче, ефектът е по-скоро плачевен, отколкото за хвалба, а на лицето на кака Лили е изписана все същата тъга, както в деня, в който я уволняват.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени