Какво се случва с Надежда Нейски? Хубавото Наде се състари с 10 години! (АКТУАЛНИ СНИМКИ)

3867
24 Май 2021, 14:00


Красотата на бившата външна министърка Надежда Михайлова се е съсипала точно както красивите илюзиите за щастлив живот от 90-те години на миналия век. На външен вид Хубавото Наде се е превърнало в най-обикновена бабичка, стана ясно от едно от малкото й тв интервюта в последните години, което тя даде миналата неделя.

 

В спомените на българите все още живее образът на красивата външна министърка от правителството на Иван Костов в края на 90-те, която ни караше да се надуваме от гордост пред чужденците. От красотата на Надежда Михайлова, която вече 11 години се подписва с фамилията на втория си съпруг – Нейнски, обаче вече не е останало нищо.

 

От интервю, което тя даде пред Би Ти Ви в неделя, се вижда, че актуалният й вид е като на грохнала пенсионерка, въпреки че дипломатката е на 58 години и времето й за пенсиониране все още е далече, пише „Уикенд“. Кожата й е отпусната, торбичките под очите й са огромни, а около устните й се образуват бръчки, докато говори, въпреки че личи, че притежателката им е клиент на студиата за разкрасяване.

 

Визуалната възраст на Надежда Нейнски е поне 10-12 години по-голяма от календарната. Не е известно на какво се дължи този крайно неприятен отпечатък, който времето е поставило върху нея, но бившата красавица е трудна за разпознаване дори от най-добрите физиономисти.

 

Въпреки всичко е очевидно, че дипломатката полага усилия да се поддържа. В чертите на лицето й се забелязват промени, които подсказват доста агресивна намеса на специалисти по разкрасяване. Най-очевидната разлика е в носа на бившата министърка. В момента той е с доста меки очертания, докато някога бе далеч по-остър и леко закривен. Любопитно е, че през януари тя отново е давала интервю в Би Ти Ви, но тогава промяна в носа й не се забелязва. Явно новата форма е съвсем отскоро. Устните на Надежда като че ли също са променяни. Те изглеждат по-обемни от преди, въпреки че с възрастта е характерно именно тази част от лицето да губи от обема си.

 

Известно е, че в последните години Надежда Нейнски бе посланик на България в Турция, а това е страната, в която напоследък е модерно българите да си правят естетични корекции. Ако и дипломатката е прибягнала към тях, явно е искала резултатът да бъде дискретен, а промените по лицето й – с мярка. Но те не са невидими. За съжаление, не са достатъчни, за да заличат следите на времето.

 

Иначе Надежда Нейнски съобщи, че смята да продължава да се занимава с политика, въпреки че вече не е посланик в Турция и в момента няма ангажименти. Тя обсъждала различни предложения, разчитала и на контактите, които с годините била изградила в САЩ и Европа.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Lina
преди 4 седмици
0
На втората снимка прилича на Камелия Тодорова
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!!!!
преди 4 седмици
-2
Наричаха я хубавото Наде, но никога не е била красива. Винаги е изглеждала като зла и невротизирана женица. Наричаха я синия ангел, но тя не беше никакъв ангел, а една жена, която някой успя да лансира и наложи в едни други мътни времена.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Марая
преди 4 седмици
0
Колко неправомерни средства и колко много се облажи от демокрацията, че ако съвестта и се е пробудила значи не ще се състари ами и по -лошо я чака.Това разграбване и това безумно унищожаване на държавата по времето на тяхното управление не без помощта на БСП, и след това и Тройната Коалиция и техните обръчи от фирми, с които дори и Борисов не можа да се справи.Сега започва вашето тегло скъпи престъпници и крадци на прекрасната ни страна България.Бог да ви е на помощ и бог да пази българия и българския народ!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АЗ СЪМ
преди 4 седмици
-1
ЛЕЛЕ ,ТОВА Е САМАТА ИСТИНА.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени