Какво се случва с първата победителка от „Сървайвър“?

20 Февруари 2022, 17:00


След броени дни стартира шестият сезон на шоуто „Сървайвър“. Предаването се завръща след цели 7 години отсъствие, като обещава да е още по-вълнуващо. Първият епизод на „Сървайвър“ у нас бе излъчен преди малко повече от 15 години. Тогава формата спечели Нели Иванова, която си тръгна от шоуто по-богата с 250 000 лева.

 

Днес толкова големи награди вече не се раздават. Нели е най-печелившият сървайвър, защото Би Ти Ви платиха данъците за наградата и тя получи цялата сума, без да се налага да дава на държавата 10% от наградата или 25 000 лева. След нея участниците сами си плащаха данъците върху сумата от печалбата. В предстоящия 6-ти сезон на „Сървайвър“ наградата е 150 000 лева, със 100 бона по-малко от първия сезон, научи „Уикенд“.

След спечелването на голямата награда, Нели бе застигната от огромна слава. Тя бе най-обсъжданият и популярен човек у нас в продължение на седмици, тъй като предаването се гледаше от над 2 милиона зрители. „Не можех да отида до магазина по анцуг и по джапанки, без някой да каже – виж я, тя е. Беше доста странно“ – спомня си Нели, която вече живее в София и напусна родния Бургас още след като победи в риалити формата.

Разумната брюнетка не побърза да прахоса наградата за глупости и сложи парите в банка, където са стояли дълго време, без изобщо да бъдат пипани. За една Коледа щедрата победителка решила да накупи подаръци за всичките си близки и роднини.

„Всякакви скъпи подаръци, каквото ми душа иска – телевизори, телефони, бижута, такива работи. И заминах на екскурзия в Азия, където срещнах мъжа ми“ – признава чаровницата, която е обиколила Индия, Непал и Тибет. Днес парите от наградата са свършили, но Нели е доволна, че ги е похарчила разумно.

В момента Нели живее нормален и скромен живот, гледа си двете деца и мъжа, работи и с нетърпение очаква новия сезон на „Сървайвър“, за да види какви ще са участниците тази година.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди 3 месеца
0
Нормална жена живее си нормален живот,има семейство,деца.Болшинството хора са така.Вие какво искате? Участвала в едно приключение,спечелила го и продължила живота си.Не се изживява като ''звезда''като други жалки участници в подобни риалити.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени