Кали хвърли бомба: Смъртта на Денис Теофиков не е негов личен избор!

14 Септември 2022, 13:01


„Не знам дали ще се прави концерт за годишнината от кончината на Денис. С наближаването на датата темата все още е твърде чувствителна както за мен, така и за родителите на Денис." 

Това казва Кали, която имаше привилегията да познава отблизо талантливия 21-годишен Денис Теофиков, който си отиде от този свят на 24 октомври при неизяснени обстоятелства, след падане от седмия етаж.

"Денис за мен е живот. Той винаги ще остане жив и не само в моето сърце. За жалост, до широката публика успя да достигне малка част от неговия талант. Затова вина изцяло има музикалният пазар. Той наложи комерсиалното, ритъма, елементарния текст. Когато нещо е по-стойностно и по-сложно за възприемане, отива в забвение, не става хит. Денис също попадна в тази матрица“, казва Кали.

Певицата припомни, че талантът на Денис е изграден от баща му Атешкан и майка му Венера, които са музиканти. Певицата смята, че Денис е жертва на системата.

„Много млади  таланти има какво да дадат, но рамката им пречи.  Аз също съм жертва. Не мога да изляза от клишето "поп-фолк певица с пошла музика. Аз съм силен човек, но хората с ранима душевност стават жертва. Денис беше чувствително дете, но не мисля, че неговият край е свързан с неговия личен избор. Познавах го добре", категорична е Кали, цитирана от „България Днес“.

"На Централните софийски гробища дойдоха хора, на които им беше важно да ги видят медиите. Поп-фолкът не почете по никакъв начин Денис извън социалните мрежи", гневи се Кали.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Антония
преди 2 седмици
0
Ох, мине се, не мине и Галето пак прави някакво бомбастично изказване да й се обърне внимание, а всъщност не казва нищо ново. Накупи сума апартаменти, народи си 3 деца, не виждам нещо да е жертвала. Хората едвам се оправят с по 1, с хубави професии, образование и стаж. В складовете на Lidl търсят хора, да отива да работи там, никой няма да се интересува какво пее или не пее. Все е най-великата и най-неразбраната, все набъркана в някакви скандали, аман...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
баста на чалгата
преди 2 седмици
0
Не се прави на жертва чалгарке.Чалгарията е личен избор, това си избрала, таква си оставаш докрай.Просташки ви е манталитета.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени