Кали напусна „Пайнер”: Музиката, която правя ме отвращава и осакати душата ми! (Певицата отключи и авто-имунно заболяване)

31 Май 2020, 14:04


Кали отключи хашимото, призна самата тя в онлайн варианта на някогашното предаване „Искрено и лично”. Пред водещата Миглена Ангелова певицата уточни, че става дума за тиреоидит на хашимото, но при нея „не е толкова сложно”, научи HotArena.

В периода на карантината изпълнителката се занимава предимно със себе си по отношение на здравето си, защото срещнала свързани с авто-имунното заболяване. Певицата изпитвала изключителен дискомфорт, както психологически, така и емоционален, и физически. Кали се опитва да се справи с алтернативна, природна медицина, акупунктура, дори самовнушение, защото изповядва философията, че контролният орган е в главата. Не прави музика и май не възнамерява да прави скоро или поне няма да е такава, каквато е творила до момента. Тя дори намекна, че обмисля да напусне „Пайнер”, защото се чувства неудолетворена от песните, които изпълнява, за да задоволи желанията на аудоторията на жанра. Източник на „Уикенд” разкри, че това вече се е случило и от 1 май изпълнителката няма отношения с чалга империята.

„Музика не правя. Смятам, че последните години има много комерсиално отношение към музиката, което „осакатява” душата ми. Моето усещане е съвсем различно от това, което съм направила дотук... Прави ми се музика, която да е духовно ориентирана, искам да има много българщина в нея, да е спокойна, да не е толкова динамична. За съжаление обаче, това не се продава”, сподели Кали.

В последно време певицата сериозно обмисляла варианта да се раздели с „Пайнер”, за да може да продължи да се занимава с музика и да изпитва удоволствие от работата си. „Може би трябва да започна да работя сама, за да нямам шеф. Не искам да поставям музикалната компания, с която работя, в конфликт с мен. И аз не искам да влизам в конфликт с тях, защото 10 години криво-ляво сме работели добре, разбирали сме се, не сме имали никакви конфликти, помагали сме си един на друг”, откровена бе певицата. В крайна сметка, тя вече е взела решение и в момента не е част от фирмата.

Майката на бившия й мъж я мразела „вдън душата си”

Кали, която ще празнува 45-тия си рожден ден на 2 октомври, продължава да търси любовта. „Смятам, че всичките ми връзки са били ползотворни за мен като това как да се развия като човек”, казва тя. От третата си връзка с младия Владимир се научила на това как да се държа със синовете си.

„Добре че Бог ми изпрати тази любов с този инфантилен човек и с неговата майка, която ме мрази вдън душата си, защото ако не се бях срещнала и не бях преживяла този период от живота си с тях, сигурно щях да бъда ужасна майка. Аз съм майка на 3 момчета. И тези жени, които ще бъдат техни съпруги, ще бъдат изключително щастливи и доволни от факта, че съм тяхната свекърва”, разказа Кали. Тя изтъква, че учи синовете си на мъжество и самостоятелност и работи върху себе си да не е обсебваща майка.

Певицата изтъкна, че влиянието на свекърва й било голямо. Кали не отговаряла на критериите и представите й за бъдещето на нейния син, а това се отразило и на връзката й с Владимир. „Изключително силно влияние от страна на майката – едно дете. Аз не мога да живея с майка му. Не съм могла никога. Освен това тя е човек, който не ме понася органически”, сподели Кали. Владимир се чувал с майка си 5-6 пъти на ден. Когато Кали се учудвала, той отвръщал: „Ти не знаеш какво е да имаш здраво семейство, за това за теб това не е нормално”. След тази раздяла, Кали си дала сметка, че каквито и жени синовете им да изберат, трябва да ги приеме, щом се чувстват щастливи.
Коментара беше докладван, очаквайте администраторите да го прегледат
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hoi
преди 3 години
0
На тоя който не го е вкарал, от него няма дете.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ева
преди 3 години
-4
ПРОПАДНАЛ ДЪРТ ВЪШЛЬОК!ХУБАВО,ЧЕ ХВАНА ГЛУПАКЪТ АНАСТАС ДА МУ ЯДЕШ ПАРИЧКИТЕ.НО СКОРО И ТОЙ ЩЕ ИЗБЯГА.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гошо
преди 3 години
-3
Хайде и другите боклуци да напускат, че е крайно време да се отървем от простотията им.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
...
преди 3 години
0
Кали отричаше и за Атанас, а е с него.А песните никой не я е карал на сила да ги пее.Тя ми е толкова двулична.Плюеше по Пайнер ,а отиде при тях.А как плюе по колегите си,а после ходи им се мазни
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Рони
преди 3 години
-3
Кали, ти си неморален човек и трудно ще те приеме, която и да е свекърва! Не се заричай за синовете си, защото ако ги доведат снахи като теб, жална ви майка!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 3 години
0
То свестно момиче няма да и стане снаха.
Надя
преди 3 години
-3
Имане размито понятие що е то да си известен. Известните със значими успехи,висок интелект, морал и духовно мъдри не афишират себе си. Занимавам се с словоплясканицата на Кали защото сигурно не притежавам нищо от гореизброеното. Ако някой реши да постигне прогрес в живота си.той се уединява, мисли и действа .Не се прави на умен и мъдър с даване на интервюта в които описваме живота си.Кали, не се интересувам от живота ти.,защото няма за какво!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
баста на чалгата
преди 3 години
-3
Изчезни бе чалгавирус.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени