Кали призна за младото гадже

1050
26 Април 2020, 11:14


Кали най-сетне призна, че има младо гадже. За това говореше преди време бившият й мъж Владимир, който е баща на третия й син Александър. След раздялата им, която не мина без публични скандали, певицата дълго време не говореше за личния си живот и отричаше вестникарските публикации, според които се е залюбила с по-младия от нея Анастас.

По Великден, Кали разкри душата си в тв интервю. Покрай философските размишления за пандемията и изводите за човечеството и земята, които трябва да се направят, певицата вметна темата за възрастовата разлика в любовта. В крайна сметка за никого не остана съмнение, че хитовата пайнерка има връзка с по-млад мъж.

Според слуховете, новият й любим се казва Анастас,

от Асеновград е, но често отскачал и до Пловдив. Запознали се на нейно участие. Подробностите засега са загадка. При последната си медийна изява изпълнителката на „Като те почна” призна само, че получила подарък от приятеля си - курс за търговия с валути в интернет. Именно с това се занимава в момента Кали в карантината.

„Времето е субективна величина. Ние сме си го измислили, може би, за да можем да си обясняваме. Дали е подходящо да имаш по-младо гадже от теб или не?! Защо трябва тези неща да се определят от времето и от възрастта и от годините?! Като на мен душицата ми е млада... Може би, защото вече съм на 44 и затова така говоря. Е, какво значение имат годините?! Това го казваш като си на 44, а като си на 20 има значение, нали?! Когато намериш човек, с който можеш да говориш, с който си прекарваш добре, какво значение има колко по-голям си ти или колко по-голям е той?”, коментира Кали уж по принцип.

Певицата се зачуди защо хорското мнение осъжда, когато жената е по-голяма от мъжа, а когато е обратното, няма проблем. До тук стигна Кали с признанията си. Може би съвсем скоро ще представи официално новия си приятел и тогава ще стане ясно, дали това е именно Анастас от Асеновград.
Припомняме, че Кали има три деца от трима различни мъже. С бащата на големия си син Георги певицата се раздели отдавна и двамата имат приятелски отношения. Марк е от връзката й с бизнесмена Антон Круас, а най-малкият й син Александър е от Владимир, с когото певицата се раздели в края на 2018 г. Покрай разлъката двамата си размениха тежки думи в медиите. Не се знае дали вече са успели да си простят, за да си общуват и споделят грижите за малкия си син. Кали не коментира темата в последното си интервю, но пък призна, че има нова любов, пише "Уикенд". 
 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Буболинчо
преди 2 месеца
0
Кака като е циганка дали новото гадже също е от боята?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:)))
преди 2 месеца
0
Време и е за четвърто дете от четвърти мъж.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени