Калин Сърменов остана без роли в театъра заради ръста си

361
03 Май 2021, 15:00


Шефът на Сатиричния театър Калин Сърменов доби популярност с ролята на мафиота Михаил Михайлов-Милото в сериала „Седем часа разлика” и не може да се оплаче от липса на ангажименти в киното, узна HotArena.Двуметровият му ръст обаче му пречел да направи кариера в театъра. Никой от режисьорите не искал да му дава роля, тъй като Калин стърчал над останалите си колеги и до него те изглеждали като джуджета.


57-годишният Сърменов е завършил Художествена гимназия и дълги години в артистичното съсловие го въприемали повече като художник, отколкото като актьор. Баща му пък бил виден симфоничен музикант. Сърменов авършил две специланости в НАТФИЗ– кинорежисура в класа на Мариана Евстатиева и актьорско майсторство в класа на проф. Гриша Островски. След дипломирането си Милото заминал да работи по разпределение в театъра в Пазарджик, където обаче изкарал само един сезон. Завърнал се в столицата, където заедно с негови приятели основавали частния театър „Алтернатива“, съосновател е на групите „Контрол” и „Чувал чувал” и наблегнал на озвучаването на реклами, филми и сериали.


Конфликти с бившия директор на Сатиричния театър Рашко Младенов го карат да зареже актьорската професия. Тогава се заел с основаването на рекламната си агенция, което се оказала доста трудно начинание. Налагало му се да работи на три места и водел нощно предаване, за да може да издържа студиото си. Въпреки всичко Калин доста успешно се справил с развитието на рекламната си агенция, която го направила милионер, пише Уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени