Калин Сърменов с брада, уникални огньове и светещи роботи - атракцията на Бургаски фестивал

2562
15 Юни 2015, 17:53


Светещите роботи подлудиха над 1000 зрители на Пантеона

 
Калин Сърменов се появи неузнаваем на гала спектакъла "Огън и светлина", част от фестивала "Включи града" в град Бургас, организиран от общината и Премиер груп ивентс. От сцената, разположена пред Пантеона, именитият водещ уточни, че снима роля за нов български филм и затова е като Карабас Барабас - с много коса и брада. 


Новият му външен вид обаче не попречи на стотиците му фенове да изчакат на опашка, за снимка с него. 
Над 1000 зрители се събраха, за да изгледат с интерес спектакъла "Огън и светлина".


Интерактивният пърформънс започна с танцът на две балеринки Теодора Гълъбова, която изигра "Пламъците на Париж" и 4-годишната Яница Георгиева, която представи "Куклите". Интерактив бой, част от шоуто Андромега на Иван Динев-Устата, по нестандартен начин с палки, изобразяваше различни картини.


Едно от любимите риалити лица Нелита изпълни няколко етно хаус парчета, а уникалният моден пърформанс с роклите на Мария Диомова, повдигна духа на зрителите, които аплодираха идеята на националното знаме от съчетание от рокли. 


Гостите на фестивала и най-вече децата тотално избухнаха при Волт шоуто - двама светещи робота от бъдещето, които управляваха космически кораб над главите на публиката, избухваха в пара и огньове, а светещи пеперуди им правеха компания на сцената. Завършекът от фойервеки и уникално огнено шоу бе на формация Ф4, които представиха шест огнени уреда, в съчетание с танци и акробатика. С това шоу те са спечелили първи награди от фестивали в Сърбия и Германия. 

 

Снимки: Антон Марков (Photogroup) и Черноморски фар
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени