Калин Врачански на среща с чужда жена

21 Декември 2020, 15:00


Калин Врачански се страхува от коронавируса и откакто върлува епидемията, прави служебните си срещи на улицата. „Под открито небе рискът да се заразя е много по-малък, отколкото в затворено пространство”, разсъждава актьорът от хитовия сериал „Братя”.

 

През седмицата екранният Борис Донков отново си беше чукнал работно рандеву на чист въздух. Брадясалият артист пристигна с бялото си ауди пред кооперация в столичния кв. „Редута”, излезе от колата и зачака. Минута по-късно при него дойде засукана блондинка, която върху роклята си бе облякла кафяво елече. Липсата на дебела връхна дреха върху гърба й издаваше, че дамата живее наблизо и идва директно от вкъщи.

 

Двамата поговориха около 10 минути. През това време Калин топлеше ушите си с качулката на своя суитшърт, пише „Уикенд‘. Актьорът се бе издокарал изцяло в черно и с окосмението по лицето си мязаше на мутра.

 

От една година насам Врачански си има за приятелка художничката Александра Стоянова, която го придружава почти навсякъде. Незнайно защо обаче на онзиденшната среща в „Редута” той не бе взел изгората си.

 

39-годишният талант е убеден, че вече е намерил жената, която е достойна да го дари с потомство. „Бях против брака, но по време на изолацията започнах да мисля за семейство и деца”, призна неотдавна актьорът. 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени