Калин Врачански няма апартамент и все още живее на квартира, иска семейство, но не и брак

22 Ноември 2020, 12:11


Интересни случки може да произведе славата. Калин Врачански, който играе Борис Донков в новия хитов сериал на Нова тв „Братя”, вероятно добре знае това. В края на лятото, когато стартирала рекламата за поредицата по телевизията, майка му казала: „Брат ти се обади. Разказа как някакъв негов познат го питал: „Какво става с брат ти? Защо сте се скарали?”.

Очевидно става дума за шега. Иначе Калин Врачански, който има и сестра, е изключително близък както с нея, така и с брат си, племенниците и родителите си. Самият той вече мисли да се задоми. Само че без брак. Калин, който на 9 юни посрещна 39-ия си рожден ден, не вярва в официализирането на любовта.

„Аз съм против това. На мнение съм, че двама души могат да са заедно и без такова обвързване. Смятам, че един подпис нищо не носи. А за децата – когато дойдат”, сподели през лятото актьорът.

Според последните слухове той има връзка с красивата блондинка Александра, която се занимава с рисуване. Любопитна подробност е, че Врачански не споделя всеобщото мнение и по други въпроси. Като например стремежа у нас да си собственик на жилище. Актьорът не притежава и телевизор – пак по свое желание.

„Живея на квартира, защото съм малко в една друга идеология. Да не робувам на тези неща. А и във всеки един момент може да си свободен да тръгнеш. Откъде да знам, може в един момент да се окаже така, че няма да живея тук, в България. Може да се наложи заради работа да отида на някакво друго място”, казвал е Калин Врачански.
До преди пандемията, той влагал средства в пътувания. Другата му страст са екстремните спортове, от които вече почти се е отказал, но не заради новата ситуация. В един момент, колкото и да се опитвал да съчетава това си увлечение с професията, актьорът се убедил, че не може. С екстремните спортове има доста реален риск от травми, а Калин не може да си ги позволи. Една травма би му коствала продължително възстановяване. Затова екстремните спортове от доста време са забавление, към което подхожда доста по-внимателно.
Калин Врачански е сред най-предпочитаните актьори в родните филми и сериали, като става популярен с ролята си на Камен Касабов в поредицата „Стъклен дом”. Калин, който е израснал в град Роман, често се появява на екран и в реклами, различни кампании или пък гласът му звучи в такива. Това не означава, че трябва да има телевизор вкъщи. До преди пандемията той много малко се задържал в дома си. Заради натоварения си график, често се налагало да става рано и да се прибира късно, а когато се върне, нямал нужда да гледа телевизия. Така че е разбираемо защо се чувства странно, когато отиде при родителите или пък отседне в хотел заради поредния ангажимент извън София, и се види на малкия екран. Според колеги на Врачански той дори не следи много-много продукциите със свое участие.

„Щастлив съм, когато работя. Когато ми остане време за дълга почивка, в един момент се чудя какво да правя”, казвал е Калин. Трудно намира време да се наслади на по-дълга почивка или да прекара повече дни с близки и приятели, но все пак обича работата си толкова, че много ангажименти не са в тежест. Имало периоди, в които би искал поне два свободни дни, за да се наспи. В същото време толкова е свикнал със забързания ритъм, който следва, и работи с такова удоволствие, че когато се случи да има повече свободно време, „малко е в ситуация: какво става сега”.

Такива смесени емоции Калин Врачански имал по време на карантината. Той спазвал всички мерки, както сега. Изкарал социалната изолация вкъщи с приятелката си. „Изчетох доста неща, изгледах доста филми – по някакъв начин наваксваш пропуснатото, защото преди това беше достатъчно забързано и доста неща се отлагаха. Използвах времето да се пообогатя, човек трябва да си сверява часовника”, споделя Калин Врачански. И все пак бил щастлив, когато се върнал към работните си ангажименти, сред които били и снимките на сериала „Братя” през лятото. С радост стъпил отново и на театрална сцена. Той винаги се притеснява преди премиера в театъра, киното или телевизията. Вълнува се как ще се справи, дали ще си свърши работата добре, как ще се възприеме представянето му.

Разбира се, същите емоции владеят и колегите му, а Калин Врачански може да се похвали с много приятели сред тях. Такова партньорство на театрална сцена или пред камерата му вдъхва увереност, защото, когато играеш с приятел, можеш наистина да разчиташ на него, казвал е той. „Познаваш го, знаеш, че ако сгафиш, може да реагира”, казва Калин. Той не изключва и колегите, с които не е чак толкова близък в личния си живот, и често е изтъквал удоволствието и спокойствието да работят заедно, писа Уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени