Калин Врачански остана сам (Актьорът плаши гаджета с нестандартни желания)

1905
13 Октомври 2017, 13:00


Калин Врачански закъса за гаджета и не може да задържи жена до себе си за повече от една-две седмици, разбра HotArena.


Като основната причина е прекалено голямата му натовареност, издават близките му. Мачото до толкова се вживявал в ролите си, че успявал да уплаши дори и колежките си, с които дели легло от време на време. 


Първоначално дамите изпадали във възторг, че освен с Калин, ще спят и с героя, който разучавал. Но в един момент той толкова се вживявал в ролята си, че успявал да предизвика стрес у интимната си партньорка. 


Врачански бил майстор да се прави на съответния герой, но често преминавал границата. Напоследък той често се правел на Франкенщайн и това успяло да ужаси последното му завоевание - студентка четвърти курс в НАТФИЗ.


Момата не издържала и десет дена и си събрала нещата, за да си намери някой не толкова известен, но и не толкова обсебен от ролите си актьор.


Врачански си имал няколко любими заведения в центъра на София, в които ходели предимно млади театралки и актриси. Там той обичал да прави свалки, които били за по една-две нощи, а после следвала раздяла. 


Една от забивките му директно му заявила, че иска да го режисира в студентския си проект. След няколко нощи с актьора обаче й се наложило да спре със секса за известно време. 


Като не пропуснала да се оплаче, че на Врачански не му трябва жена, а нимфоманка, която да издържи на ненаситното му темпо и експерименти. Единствено колежката му Силвия Петкова се задържа с него за по-дълго, предават от Телеграф


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени