Калин Врачански пак без гадже (Актьорът бройка мацки на морето)

2595
27 Август 2017, 12:00


За поредно лято Калин Врачански не може да разчита на гадже, разбра HotArena.


След раздялата си с актрисата Силвия Петкова преди толкова време, звездата от „Стъклен дом” така и не си намери сериозна половинка за повече от година. Сега за пореден път се оказал разочарован от жените и решил повече да не се занимава с никоя, докато не открие наистина специална любов. До тогава режимът, на който превключил бил бройкаджийски.


Само преди няколко месеца Калин за пореден път бе замесен в любов със своя колежка от Театър „София”. Двамата не искаха да издават чувствата си пред обществото, докато не са убедени, че те ще издържат. И в крайна сметка се оказали прави в съмненията си. След почти година разбрали, че не си пасват.


На любовта им не било писано да просъществува достатъчно. За това пък си обещали да останат приятели и да не разкриват, че някога са имали други намерения един към друг. 


Въпреки раздялата обаче Калин не смята да се спира от удоволствия и се е отдал на тотален разгул по родното море. От години Врачански е почитател на къмпингуването в „Градина”, където по традиция се събира с много от колегите си в артистичните среди. 


Колкото и да бяха от славата си обаче плейбоят на родното кино и театър, не може да се покрие напълно от любопитни очи. За няколко дни край морския бряг Калин напомни за себе си с доста разхайтено поведение, което ококори случайни къмпингари и негови фенове. Липсата на сцена през летните месеци не попречи на известния актьор да блести пред погледите на стотици хора в късните часове почти всяка вечер от импровизираната му почивка. Актьорът на няколко пъти бе забелязан видимо в нетрезво състояние да танцува върху бара на популярно заведение в къмпинг „Градина” до зазоряване. 


Заради него в последно време към непретенциозното летуване на палатки и бунгала са се приобщили доста млади дами в търсене на компанията на телевизионната знаменитост. 


Макар да изглежда като словоохотлив плейбой обаче, от известно време Калин никак не се радва на способността да привлича жени около себе си. Врачански доста шари с поглед, но трудно успява да установи комуникация с палави мацки, които предпочитат да стоят настрани, заради имиджа му на голям бройкаджия. 


Това обаче далеч не значи, че цяло лято Калин е на сухо. Дори напротив – в малките часове на нощта, актьорът обикновено вече си е намерил някоя жертва, която да прекара с него вечерта. Често очевидци споделят пред „Уикенд”, че го виждат да се натиска с момичета на плажа или да преследва хубавици, на които е хвърлил око. Така макар и без гадже ще има за какво да разказва на приятелите си, когато на есен се върне към обичайния си режим на здрава работа. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени