Калин Врачански: Управляващите първи да се ваксинират! Ваксината не трябва да е задължителна!

937
24 Декември 2020, 11:00


Актьорът Калин Врачански настоя политиците да се ваксинират първи срещу COVID-19,  за да дадат личен пример на хората, научи HotArena.

"Управляващите казват постоянно „Ваксинирайте се!".  Обаче трябва да дадат пример на хората! Първо те трябва да го направят, както ще се случва в редица други страни. Редно е така. В САЩ и настоящият президент, и Барак Обама ще направят ваксинация в ефир, която да даде смелост на хората, които си задават множество въпроси около сигурността и надеждността на ваксината. Моят учител казваше: „Учете се от най-добрите!". А пък ние по презумпция гледаме да се сравняваме с  по-големите страни за добро или лошо“, споделя пред „България Днес“ Врачански.  И допълва:

„Най-големите притеснения на хората са, че времето е прекалено кратко и не са им  достатъчно ясни страничните ефекти, които биха настъпили при ваксиниране. Ясно е, че трябва да се запазим, и че ваксинацията трябва да е пожелателна, а не задължителна, но е стряскащо например авиокомпании да въвеждат нещо като паспорт дали си ваксиниран и тогава тя да стане задължителна. Това ще е ужасно, когато някой трябва да пътува. Ако наистина се въведе, ще трябва да се ваксинирам, защото работата ми е свързана с пътуване и да искам, и да не искам. Трябва да има още по-голяма сигурност, за да го направя и аз“, размишлява Калин Врачански.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
a be, kalineee
преди 3 седмици
0
Vecche se vaksiniraha- pone tuk v Usa, izvestni politsitsi, izbraniat prezident Joe Biden i mnogo izvestni medical researchers, vkliuhitelno i vsichki moi priateli rboteshti v tazi sfera- 2 ortopeda, 2 ob. gyn, 2 dental assistant- ki i 1 pharmaceutical distrivbutor. Kaleineeee, desni se obrazovai malko, ch vechei hubost ne ti ostana.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
8===========>
преди 4 седмици
-8
Ми тя не е задължителна и много от управляващите казаха, че първи ще се. Ама на Калин му е трудно да чете, по-лесно е да пише.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени